Ahmet Nur Çebi: ''Bu tarihi galibiyet için ne kadar teşekkür etsek az''

01.12.2020 - 19:29 | Son Güncellenme: 01.12.2020 - 19:39

Son dakika spor haberleri... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe derbisinde alınan galibiyet sonrası Sergen Yalçın, teknik ekip ve futbolcuları tebrik etti.

Ahmet Nur Çebi: ''Bu tarihi galibiyet için ne kadar teşekkür etsek az''

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe’yi 4-3 mağlup etti. Siyah - beyazlılarda başkan Ahmet Nur Çebi, derbinin ardından Nevzat Demir Tesisleri’nde futbolcular ve teknik ekibi tebrik etti. 

Sergen Yalçın, yardımcı antrenörler ve futbolcuları kutlayan Başkan Çebi’nin, ''Böylesine değerli bir zaferi camiamıza ve bize yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Yönetim olarak size hep güvendik. Sizler de bu güvenimizi boşa çıkarmadınız'' dediği öğrenildi.

Zirve yarışında çok daha iddialı bir konuma geldiklerinin altını çizen Çebi’nin, ''Bize çok anlamlı bir hediye verdiniz. Bu tarihi galibiyet için ne kadar teşekkür etsek azdır. Daha iyi günler bizi bekliyor. Sizlere hep inandık, inanmaya, güvenmeye ve arkanızda durmaya da devam edeceğiz. Alın terinize, ayağınıza sağlık'' ifadelerini kullandığı aktarıldı. 

Bu arada Çebi’nin tesislerde Sergen Yalçın’ın yanı sıra kaptan Atiba Hutchinson İle özel görüşmeler yaptığı da belirlendi.

Senin için hazırladığımız haberler