Ahmet Nur Çebi, Mesut Bakkal'ın teşvik primi açıklamasına yanıt verdi

31.05.2020 - 12:35 | Son Güncellenme: 31.05.2020 - 12:40

Ahmet Nur Çebi, Mesut Bakkal'ın teşvik primi açıklamasına yanıt verdi

Teknik direktör ve eski futbolcu Mesut Bakkal, 'Mesut Bir Adam Hikayesi' kitabında çok büyük ses getirecek iddialarda bulunmuş ve 1986-97 sezonunda Denizli'de oynarken, Beşiktaş maçı öncesi Galatasaray Kulübü'nden kendilerine teşvik primi geldiğini öne sürmüştü.

AJANSSPOR-DETAY HABER

"Cevap verilmesini arzu ediyoruz"

Konuyla ilgili Beşiktaş Youtube kanalında açıklamalarda bulunan başkan Ahmet Nur Çebi, "Mesut Bakkal beyefendinin belirttiği gibi 1986-87 sezonunda şampiyon ilan edilmemizle ilgili müracaatımıza en kısa zamanda cevap verilmesini arzu ettiğimizi TFF’ye iletmek istiyorum" dedi. 

"Sporculuğa yakışmayan bir yapmadım"

Mesut Bakkal ise teşvik primi ile ilgili daha önce Ajansspor'a yaptığı açıklamada, "Henüz 22 yaşında bir futbolcu iken 1986 yılında oynadığım bir müsabaka sonrası yaşanmış bir anıyı günümüz koşulları ile abartılı bir şekilde anlatılmasını kabul edemiyorum. Ben gerek futbolculuk gerekse teknik direktörlük hayatımda etik değerlerine uydum ve sporculuğa yakışmayan bir yapmadım" şeklinde konuştu.

Açıklamaların devamını okumak için tıkla!

Deneyimli teknik adam Mesut Bakkal, 'Mesut Bir Adamın Hikayesi' adlı kitabında Galatasaray'dan 1986-1987 sezonunda teşvik primi aldıklarını itiraf etti.

Bakal, "Bir çanta içinde para geldi otele. Kişi başına düşen para bizim transfer taksidimizdem biraz fazlaydı. Maç konuşmasında söylediler; kişi başı ikişer milyondu" dedi.

Açıklamalarının devamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz:

Tarihi itiraf: "Galatasaray'dan 2'şer milyon aldık"
Senin için hazırladığımız haberler