Ajansspor duyurdu, Galatasaray açıkladı

26.06.2020 - 16:53 | Son Güncellenme: 26.06.2020 - 16:53

Galatasaray Doğa Sigorta'da eleştirilerin odağında olan genel menajer Ömer Yalçınkaya dönemi sona erdi.

Ajansspor duyurdu, Galatasaray açıkladı

Işıl Alben ve Tilbe Şenyürek'in olaylı ayrılığı sonrası, taraftarların istifa etmesini istediği genel menajer Ömer Yalçınkaya ile yollar ayrıldı.

Ajansspor duyurdu, Galatasaray açıkladı

Gün içinde Ajansspor'un duyurduğu gelişmeyi Galatasaray resmen açıkladı.

Sarı kırmızılı takımın resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Kulübümüz Basketbol Şube Genel Menajeri Sayın Ömer Yalçınkaya’nın görevi karşılıklı anlaşma suretiyle sona ermiştir. Kendisine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

"Ömer Yalçınkaya, Yusuf Günay tarafından destekleniyor"

Sarı kırmızılı takımda geçtiğimiz hafta istifa eden basketboldan sorumlu yönetici Erol Özmandıracı, Tilbe Şenyürek ve Işıl Alben'in ayrılıkları sonrası Ömer Yalçınkaya'yı eleştirmişti. Özmandıracı yaptığı açıklamada, "Güven azalıyor. Bria Hartley transferi bitmek üzere idi. Tilbe de öyle. Işıl tamamen Ömer Yalçınkaya’ya tepkisini ortaya koymak için aniden BOTAŞ ile imzaladı. Ömer Yalçınkaya, Yusuf Günay tarafından destekleniyor" ifadelerini kullanmıştı.

Alben ve Şenyürek'in ayrılık sebebi

Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya 1 yıl opsiyonlu 2021’e kadar sözleşmesi bulunan Işıl Alben işe Tilbe Şenyürek’in sözleşmesini kimseye sormadan feshetmişti. (HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Öte yandan Galatasaray'da kadın basketbol takımı başantrenörü Efe Güven ve erkek basketbol takımı başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ile de sözleşme imzalanmadı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler