Fatih Karagümrük, Medhi Benatia'yı renklerine bağladı

30.07.2021 - 16:11 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 16:48

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Fas asıllı Fransız savunma oyuncusu Medhi Benatia'yı kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük, Medhi Benatia'yı renklerine bağladı

AJANSSPOR - HABER

 

Geçtiğimiz yıl Süper Lig'e yükselip sezonu 8. sırada tamamlayan Fatih Karagümrük, transferde dur durak bilmiyor. Ahmed Musa, Kerim Frei ve Tunay Torun gibi flaş isimlerle anlaşan İstanbul temsilcisi, son olarak Avrupa futbolunun yakından tanıdığı Medhi Benatia'yla anlaştı. 

Formayla fotoğraf çektirdi

Medhi Benatia'nın Fatih Karagümrük'le anlaştığı haberlerinin yayılmasından sonra, oyuncunun takım formasıyla çektiği fotoğraf sosyal medyada viral haline geldi. Fatih Karagümrük'ün resmi sosyal medya hesabından da önce transfere ilişkin gizem yaratıldı. İşte, o gönderi:

 

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük dünyaca ünlü stoperi transfer ediyor!
Habere Git

2 yıllık anlaşma

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Fatih Karagümrük'ün Medhi Benatia'ya 2 yıllık teklifte bulunduğunu ve senelik 1 milyon Euro garanti ücret ödemesi yapılacağını iddia etti. Fas asıllı savunmacı ise, Fatih Karagümrük'ten senelik 2 milyon Euro garantü ücret talep ediyordu. 

Medhi Benatia kimdir?

Futbola Fransız ekibi Clairef'te başlayan Medhi Benatia, Fransa'da Guingamp, Marsilya ve Lorient; İtalya'da Udinese, Roma ve Juventus, Almanya'da Bayern Münih ve Katar'da Al-Duhail'in formasını terletmiştir. En son Al-Duhail'de ter döken Benatia, önceki yıl sadece 8 maça çıkmış; gol veya asist yapamamıştı. 

İlk Ajansspor duyurdu!

Ajansspor'dan Salim Manav, "Fatih Karagümrük dünyaca ünlü stoperi transfer ediyor" başlıklı haberinde, Medhi Benatia'nın Karagümrük'e transfer olacağını 5 gün önce yazmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler