Ajansspor duyurmuştu! Fenerbahçe resmen açıkladı

31.03.2021 - 14:35 | Son Güncellenme: 31.03.2021 - 15:12

Son dakika haberleri... Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun yardımcısı belli oldu. Uzun yıllar boyunca Almanya Bundesliga’da görev yapan antrenör Erdinç Sözer, Belözoğlu'nun yardımcılığını yapacak. Erdinç Sözer antrenmana çıktı ve ilk açıklamalarını da yaptı. İşte detaylar...

Ajansspor duyurmuştu! Fenerbahçe resmen açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut ile yollarının ayrılmasından sonra teknik sorumlu Emre Belözoğlu’nun yeni yardımcısı resmileşti. İlk kez Ajansspor’un duyurduğu Erdinç Sözer, sarı-lacivertli takımın teknik ekibine katıldı. 

Fenerbahçe, Erdinç Sözer'i açıkladı

UEFA A lisansı sahibi olan Emre Belözoğlu’nun UEFA pro-lisans sorunu Erdinç Sözer’in teknik ekibe dahil olmasıyla birlikte çözülmüş oldu. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Uzun yıllar boyunca Bundesliga’da görev yapan antrenör Erdinç Sözer, Fenerbahçe teknik ekibine katıldı. 52 yaşındaki çalıştırıcı, daha önce Almanya'da Hamburg, Stuttgart, Bayer Leverkusen, Wolfsburg ve Greuther Fürth gibi takımlarda yardımcı antrenörlük yaptı.

Sözer, Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yapacak

Sözer sezonun geri kalan kısmında Teknik Sorumlumuz Emre Belözoğlu’nun yardımcılığını yapacak. Gösterdikleri işbirliği ve anlayıştan dolayı Hertha Berlin Kulübü ve Teknik Direktör Labbadia’ya teşekkürlerimizi sunarız.” denildi.

Öte yandan Emre Belözoğlu’nun yeni yardımcısı Erdinç Sözer Samandıra Can Bartu Tesisleri’ndeki ilk antrenmanına çıktı. Milli oyunculardan yoksun olarak gerçekleştirilen antrenman öncesi Emre Belözoğlu, yardımcı antrenör Erdinç Sözer’i takıma tanıttı.

Genç çalıştırıcı oyunculara yaptığı konuşmada, “Erdinç hocam aramıza katıldı. Bundesliga ve Almanya’nın diğer liglerinde de yıllarca görev yapmış ve Türkiye’de de bir dönem Fenerbahçe’de bizlerle beraber olmuştu. Tecrübeli ve bize çok faydasının olacağına inanıyorum. Ailemize hoş geldin” ifadelerini kullandı.

Erdinç Sözer'den ilk açıklamalar..

Belözoğlu’ndan sonra söz alan Erdinç Sözer ise, “Bu imkanı bulduğum için teşekkürler. Emre’ye yardımcı olmak, kalan haftalarda da Fenerbahçe’ye her şeyimi vermek istiyorum. Çok zamanımız yok. Ligin kalan sürecinde elimizden geleni yapmalıyız. İnşallah beraber başarılı olacağız. İstekli bir şekilde bugün güzel bir idman yapalım. Güzel bir başlangıç dileğiyle” şeklinde konuştu.

Bir isim daha ekibe katılabilir

Senin için hazırladığımız haberler