Ajansspor - Radyospor zorunlu açıklama ...

20.11.2019 - 15:29 | Son Güncellenme: 20.11.2019 - 15:47

Ajansspor - Radyospor zorunlu açıklama ...

18 Kasım Pazartesi

Beşiktaş’ın Hukuk İşlerinden Sorumlu Eski Yöneticisi Ahmet Akpınar, 18.11.2019 tarihinde Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın konuğu olmuş ve program sırasında Beşiktaş’ın eski yöneticisi Candaş Tolga Işık hakkında da iddialarda bulunmuştur.

Radyospor yayınları düzenli olarak Ajansspor’da yazılı olarak verilmektedir. Söz konusu bu canlı yayın bağlantısı da Ajansspor’da yer almıştır.

Canlı yayında olay sözler: "Beşiktaş anormal bir şekilde soyulmuş"

https://ajansspor.com/haber/canli-yayinda-olay-sozler-besiktas-anormal-bir-sekilde-soyulmus-341795

19 Kasım Salı

Söz konusu iddialar ile ilgili Candaş Tolga ışık kişisel Twitter hesabından açıklamalarda bulunmuştur. 19.11.2019 tarihinde Ajansspor’da bu açıklamalar Candaş Tolga Işık’ın cevap hakkını yer vermek için manşetten 1. sırada konumlandırılmıştır.

Candaş Tolga Işık, Ahmet Akpınar’a ateş püskürdü!

https://ajansspor.com/haber/candas-tolga-isik-ahmet-akpinara-ates-puskurdu-341915

Candaş Tolga Işık’ın bu cevap hakkı, ilk yapılan haberin içerisinde ayrıca link verilerek haberi okuyanların da en hızlı ve doğru şekilde görmeleri sağlanmıştır.

Candaş Tolga Işık’ın cevap hakkı ile ilgili bu haber ayrıca Ajansspor Twitter hesabından yer verilmiş ve Radyospor Twitter hesabından da ilgili tweet olarak paylaşılmıştır.

Candaş Tolga Işık, Ahmet Akpınar’a ateş püskürdü, iddiaları yalanladı!

https://twitter.com/ajansspor/status/1196798310440411138

Candaş Tolga Işık’ın paylaştığı mesajlardan sonra iddianın sahibi Ahmet Akpınar ise kendisine cevap vermiş ikili arasında karşılıklı atışmalar olduğu görülmüş ve Ajansspor bu yaşananlar paylaşılan belgelerle birlikte ayrıca haber yapılarak tarafların cevapları bir kez daha yayınlanmıştır.

Beşiktaşlı iki eski yönetici sosyal medyada birbirine girdi!

https://www.ajansspor.com/haber/besiktasli-iki-eski-yonetici-sosyal-medyada-birbirine-girdi-341931

20 Kasım Çarşamba

Candaş Tolga Işık, 20.01.2019 tarihinde Posta gazetesinde ilgili haber ve gelişmelerle ilgili köşe yazısında yer vermiştir.

Zorunlu açıklama

Saran Grubu şirketleri cevap hakları için son derece hassastır ancak kurumlarımıza hakaret ve tehdit etmediği sürece her birey cevap hakkını direkt olarak kullanabilmektedir.

Radyospor Haber Müdürü Özgür Sancar - Ajansspor Haber Müdürü Aygün Özipek

Senin için hazırladığımız haberler