Ajansspor yayınladı, Fenerbahçe açıklama yaptı!

01.12.2021 - 17:59 | Son Güncellenme: 02.12.2021 - 09:12

Fenerbahçe, Ajansspor'un yayınladığı Göztepe maçındaki İrfan Can Kahveci - Atakan Çankaya olayının görüntüleri üzerine bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Ajansspor yayınladı, Fenerbahçe açıklama yaptı!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin 'saldırı' suçlamasıyla PFDK'ye sevkine olan tepkiler bitmiyor. Ajansspor'un yayınladığı İrfan Can ile Göztepeli Atakan Çankaya'nın soyunma odası koridorundaki görüntüsü büyük ses getirdi. Genel Sekreter Burak Kızılhan'ın yaptığı açıklamalardan sonra sarı-lacivertli kulüp de resmi sitesinden bir açıklamada bulundu.

İlgini Çekebilir
VİDEO - İrfan Can, Atakan'a saldırdı mı? İşte olayın görüntüsü!
Habere Git

Fenerbahçe o videoya vurgu yaptı

"Görüntülerde sabit olduğu üzere futbolcumuz İrfan Can Kahveci ile rakip oyuncu arasında gerçekleşen diyaloğun kesinlikle bir ‘saldırı’ niteliğinde olmadığı, bir itiş kakıştan ibaret olduğu net bir şekilde görülmektedir" denilen paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

'Bunlar her hafta yaşanan olaylar'

"Maç içerisinde yaşanan ve koridorda devam eden sataşmalardan doğan ikili diyaloğun sonunda yaşananlar futbol sahalarında hemen her hafta karşılaştığımız diyaloglardan farklı değildir.

PFDK'dan düzeltme bekleniyor

PFDK’ya sevk edilen futbolcumuz İrfan Can Kahveci’ye yönelik ilgili kurumun bu yapılan vahim hatayı düzelteceğine inanıyor; Fenerbahçe Spor Kulübü olarak oyuncumuzun hakkını sonuna kadar savunacağımızı camiamıza ve tüm spor kamuoyuna bildiriyoruz."

İlgini Çekebilir
İrfan Can Kahveci isyanı: Fenerbahçe deneme tahtası değil! Camia kızıyor
Habere Git

Gözler PFDK'nın vereceği kararda

Bilindiği gibi bir futbolcu 'saldırı' maddesinden Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilirse, 5 ila 10 maç arasında ceza alıyor. PFDK'nın, İrfan Can'a vereceği cezayı ise yarın açıklaması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler