Akarçesme: "Çok yol aldık"

09.09.2015 - 11:26 | Son Güncellenme: 09.09.2015 - 11:26

Önümüzdeki sezon Bayanlar Birinci Voleybol Liginde mücadele edecek Halkbank Bayan Voleybol Takımı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

Sezonu erken açan, böylelikle uyum sorununu aşıp takım olma yolunda önemli mesafe kaydeden başkent ekibinde Antrenör Cengiz Akarçeşme yeni sezonda kendilerinden beklentiler bulunduğunun bilincinde olarak çalıştıklarını söyledi.

“Önümüzdeki sezon, yeni umutlar, yeni hayaller yaratıyor” diyen Antrenör Akarçeşme şunları kaydetti: “Lig başlamadan önce sorunsuz bir takım olmayı başarmak istiyoruz. Yeni bir takımız ve doğal olarak aşmamız gereken problemler var. Hazırlıklarımıza erken başlayarak çok yol aldık. Ligin başlama düdüğü çaldığında verdiğimiz emeğin, döktüğümüz terin karşılığını alacağımızı düşünüyoruz"

Aile ortamındayız
Halkbank ailesine yeni katılan isimlerden Elif Onur Başaran da sezon önceside yüksek tempolu ve kaliteli bir hazırlık evresi geçirdiklerini dile getirdi.

Halkbank forması giyecek olmanın kendisini heyecanlandırdığını belirten tecrübeli smaçör, "Burası tam bir aile ortamı. Herkes bir diğerinin yardımcısı. Antrenmanlar mükemmel geçiyor. Hiç bir sıkıntı yaşamıyoruz. Kulüp de tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Bu samimi ve kurumsal yapıya yakışan bin mücadele göstereceğimizi şimdiden söyleyebilirim” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler