Akbaba: "Efecan'a asisti için hediye alacağım"

Orhan Gülek
24.10.2021 - 21:20 | Son Güncellenme: 24.10.2021 - 21:29

Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Alanyasporlu futbolcular maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Akbaba: "Efecan'a asisti için hediye alacağım"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde sahasında Alanyaspor 'u ağırlayan Fenerbahçe , karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. Alanyaspor maçın uzatma dakikalarında bulduğu gol ile 3 puanı hanesine yazdırdı ve çıkışını sürdürdü.

Karşılaşmanın 75. dakikasında Emre Akbaba Alanyaspor'u öne geçiren golü kaydetti. Sağ kanattan gelişen Alanyaspor atağında Efecan'ın kale alanına doğru pasına iyi hareketlenen Emre Akbaba, yakın mesafeden topu ağlara yolladı.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Emre Akbaba "Efecan'a teşekkürler, bana çok güzel gol attırdı. Müthiş bıraktı, bana dokunmak kaldı. Hediyesini alacağım. Fenerbahçe ilk yarı çok iyi top oynadı. Biz de sonradan oyunu dengeledik ve galip geldik. Çok çalışıyorum. Performansımın birkaç yıl gerisinde kaldığımın ben de farkındayım. Ancak yeniden yükselmek için çok çabalıyorum. Umarım ilerleyen zamanda daha iyi olacağım."ifadelerini kullandı.

Asisti kaydeden Efecan Karaca ise maç sonu şöyle konuştu:

Efecan Karaca: "Emre'ye ‘sana boş kaleye gol attıracağım’ dedim"

"Çok iyi bir arkadaşlık var. Hocamızın gelmesiyle daha da bir takım olduk. Bunu sahaya yansıtıyoruz. Hocamızın isteklerini harfiyen yerine getirdik. İlk yarı Alanyaspor gibi oynamadık aslında. Devre arası hocamızın konuşması ile motive ettik kendimizi ve daha iyi oynadık. Bugün müthiş bir taraftar vardı, onları da özlemişiz. Sabah Emre Akbaba’ya ‘sana boş kaleye gol attıracağım’ dedim. O da bana attır, sana hediye alacağım dedi. Çok şükür nasip oldu.

Efkan Bekiroğlu: "Beşiktaş maçını da kazanırız"

Alanyaspor'un orta saha oyuncusu Efkan Bekiroğlu ise "Hocamız her antrenmanda ‘mutlaka 2. direğe koşun’, 3-4 golünüz olur sezonda’ diyor. Bu golü atmak da bana nasip oldu, çok mutluyum. Böyle galibiyetler çok daha güzel oluyor. Çok iyi takımız inşallah Beşiktaş maçını da kazanırız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler