Akyazı'da yıkım var! Büyük üzüntü yaşadılar...

28.02.2021 - 23:24 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 23:29

Trabzonspor haberleri... Trabzonspor, 27. haftanın dev maçında Fenerbahçe'yi konuk etti. Sahadan yenik ayrılan Trabzonspor'da futbolcular Akyazı'da büyük bir yıkım yaşadı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte bazı futbolcular kendisini yere bıraktı. İşte detaylar...

Akyazı'da yıkım var! Büyük üzüntü yaşadılar...

AJANSSPOR-HABER 

Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından büyük bir çıkış yakalayan Trabzonspor, Fenerbahçe ile evinde oynadığı 1-0 kaybetti ve 10 maç aradan sonra mağlubiyeti tattı. Maç sonunda futbolcuların üzüntüsü yüzlerine yansıdı.

Trabzonsporlu futbolcular büyük üzüntü yaşadı

Akyazı'da oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bordo-mavili futbolcular, yenilgi sebebiyle büyük üzüntü yaşarken birçok futbolcunun durumu objektiflere takıldı. Oyuna sonradan giren futbolcular da dahil olmak üzere Trabzonsporlu futbolcular hüzünlü bir akşamı geride bırakmış oldu.

Abdulkadir Parmak, Berat ve Yusuf bir süre yerden kalkmadı

Trabzonspor'da forma giyen Abdulkadir Parmak, Berat Özdemir ve oyuna sonradan giren Yusuf Sarı maçın bitiş düdüğüyle birlikte yere çöktü ve bir süre öyle bekledi. Trabzonspor taraftarlarının gol beklediği isimlerden biri olan Djaniny de boş geçtiği maç sonrası üzüntülü göründü.

Sosyal medyadan taraftarlar destek verdi

Bu arada Trabzonspor taraftarları sosyal medyadan bordo-mavili takımın oyuncularına destek verdi. Trabzonspor, Süper Lig'de bir sonraki maçını 4 Mart Perşembe günü saat 16:00'da Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler