Al Hilal'de Bafetimbi Gomis ve Falcao gelişmesi

21.04.2020 - 15:13 | Son Güncellenme: 21.04.2020 - 15:17

Al Hilal'de Bafetimbi Gomis ve Falcao gelişmesi

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in Fransız forvet Bafetimbi Gomis ile yeniden anlaşmaya vardığı ve Galatasaray forması giyen Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao transferinden vazgeçtiği iddia edildi. 

Skorer'de yer alan habere göre; Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, bir dönem Süper Lig ekibi Galatasaray'da forma giyen Fransız forvet Bafetimbi Gomis ile yeniden anlaşmaya varınca sarı kırmızılı kulübün Kolombiyalı forveti Radamel Falcao'dan vazgeçti.

Sarı-kırmızılıların yıldızı Radamel Falcao'ya kanca atan Al Hilal, golcüsü Bafetimbi Gomis ile yeniden anlaşınca Kolombiyalı oyuncudan vazgeçti.

Al Hilal formasını giydiği 1.5 senede 55 maçta 39 gol-10 asistle oynayan Bafetimbi Gomis, takımına Asya Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu zaferi yaşatırken, sözleşmesi bu sezonun sonunda bitiyordu.

Suudi Arabistan ekibi, B planı olarak Falcao'yu takibe alırken nabız yoklamaya da başladı.

Gomis'e bu esnada 2 yıllık kontrat öneren Al Hilal yönetimi, olumlu yanıt alınca 35 yaşındaki Gomis'le yola devam kararı verdi.

Galatasaray ise yıllık 5 milyon Euro garanti ücret ve 1.9 milyon Euro'luk bonusları olan Falcao'dan indirim talep edecek.

Senin için hazırladığımız haberler