Alanya liderlik, Ersun Yanal iyi bir başlangıç istiyor

22.11.2020 - 09:30 | Son Güncellenme: 22.11.2020 - 09:36

Antalyaspor - Alanyaspor maçının muhtemel 11'leri... Süper Lig'in 9. haftasında Alanyaspor deplasmanda Antalyaspor'un konğu olacak. Maç eksiği ile 2. sırada bulunan Alanyaspor, Akdeniz derbisini kazanarak liderlik koltuğunu devralmak istiyor. Öte yandan Ersun Yanal ile ilk maçına çıkacak Antalyaspor ise bu maçı kazanarak yeni teknik direktörüyle iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Peki Antalyaspor - Alanyaspor maçı ne zaman? İşte muhtemel 11'ler, hakem bilgileri ve detaylar...

Alanya liderlik, Ersun Yanal iyi bir başlangıç istiyor

Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor evinde Alanyaspor'u konuk edecek. Maç eksiği ile 2. sırada bulunan Çağdaş Atan yönetimindeki Alanyaspor, Akdeniz derbisini kazanarak liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den geri almak istiyor. Antalyaspor ise Ersun Yanal ile iyi bir başlangıç yapma peşinde. İşte detaylar...

Muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel Sarı, Naldo, Eren Albayrak, Nuri Şahin, Hakan Özmert, Podolski, Gökdeniz, Sidney Sam, Orgill.

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Siopis, Salih Uçan, Efecan, Bakasetas, Davidson, Bareiro.

Antalyaspor'da eksik oyuncular var mı?

Alanyaspor'da eksik oyuncu var mı?

Çağdaş atan yönetimindeki Alanyaspor'da ise sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Ancak Alanyaspor'da 2 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Antalyaspor - Alanyaspor maçı saat kaçta?

Antalyaspor Stadyumu'nda oynanacak Akdeniz derbisi 22 Kasım Pazar günü, saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 2'den canlı izlenecek.

Maçın hakemi kim?

Zorlu mücadelede hakem Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya'nın yardımcılıklarını ise Alpaslan Dedeş ve Cem Özbay yapacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler