Alanya'da güreş heyecanı yaşanacak! Başkan Musa Aydın'dan açıklamalar...

05.04.2018 - 15:10 | Son Güncellenme: 05.04.2018 - 15:10

23 Yaş Altı Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası, 7-8 Nisan tarihlerinde Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak.  Federasyon Başkanı Musa Aydın, konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek şampiyonanın teknik toplantısı yarın gerçekleştirilecek.

Federasyon Başkanı Musa Aydın, son iki haftada hem büyükler hem de yıldızlar kategorilerinde büyük başarıların altına imza attıklarını belirtti.

Dan Kolov&Nikola Petrov Turnuvası'nın Avrupa şampiyonası öncesinde kendileri için önemli bir sınav olduğunu vurgulayan Aydın, "Oradan 18 madalya ile dönerek büyük bir başarının altına imza attık. Geçtiğimiz hafta ise göreve geldiğimiz günden bugüne çok önem verdiğimiz yıldızlarımız Zafer Turnuvası'nda 52 madalya aldı. Bu da ne kadar sistemli çalıştığımızı ortaya koyuyor." ifadelerini kullandı.

2020 ve daha sonraki olimpiyatlarda yine Türkiye’nin en başarılı federasyonu olmayı amaçladıklarını aktaran Aydın,  şunları kaydetti:

"Şimdi de Alanya’da 23 Yaş Altı Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası var. Artık kadın güreşinde dünyada da ses getiren sporcularımız var. Alanya’da bu sporcularımız mindere çıkacak. Tüm güreşseverleri Alanya Atatürk Spor Salonu'ndaki bu şampiyonaya davet ediyorum." 

Senin için hazırladığımız haberler