Alanyaspor, Eren Altıntaş'la 5 yıllık sözleşme imzaladı
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Eskişehirspor'dan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Eren Altıntaş ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. İşte detaylar

Son 5 Haber

Fenerbahçe'de Tuncay Şanlı ile yollar ayrıldı

Konyaspor’dan Adil Demirbağ kararı! Bonservis ve takas formülü

A Milli Takım futbolcularının Dünya Kupası'nda giyecekleri forma numaraları belli oldu

Sergej Jakirovic, Acun Ilıcalı'nın kendisine yaptığı yeni teklifi açıkladı

Fenerbahçe başkan adaylarının gündemindeki Mason Greenwood, 5 yıllık anlaşmayı kabul etti
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Eskişehirspor altyapısında yetişen Eren Altıntaş, Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'la anlaşma sağladı.
5 yıllık sözleşme
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Eskişehirspor'dan Eren Altıntaş'ı renklerine bağladı. Akdeniz ekibi, 19 yaşındaki orta saha ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Hasan Çavuşoğlu'ndan Eren Altıntaş açıklaması
Alanyaspor'un tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, "Transfer konusunda her zaman genç oyunculara yer veriyoruz. Onlardan biri de Eskişehirspor'dan Eren Altıntaş. Gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu düşünüyoruz. Kendi geleceği ve kulübümüz için elinden geleni yapacaktır. Aramıza hoş geldin." açıklamasını yaptı.
Eren Altıntaş: "Türkiye'nin gururu olmak istiyorum"
Akdeniz temsilcisinin yeni transferi Eren Altıntaş ise, "Buraya geldiğimden dolayı çok mutluyum. Gelecek hedeflerimi burada gerçekleştirmek istiyorum. Allah'ın izniyle kendimi gösterip, Türkiye'nin gururu olmak istiyorum. Burası benim için hayaldi ve gerçek oldu. Başarılı olmak için çok çalışacağım." ifadelerini kullandı.