Alanyaspor'da Mateos, Fenerbahçe yenilgisinin sebebini açıkladı

Orhan Gülek
18.09.2022 - 22:46 | Son Güncellenme: 18.09.2022 - 22:54

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe'ye 5-0 mağlup olan Alanyaspor'da teknik sorumlu Felipe Sanchez Mateos açıklamada bulundu. İşte tüm detaylar...

Alanyaspor'da Mateos, Fenerbahçe yenilgisinin sebebini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Alanyaspor'u konuk eden Fenerbahçe, bir de penaltı kaçırdığı maçta Alanyaspor'u 5-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos açıklamalarda bulundu.

"Biliyor olsak da buna engel olamadık"

Fenerbahçe'nin kendilerini hata yapmaya zorladıklarını ifade eden Mateos "Aslında maça çok fena başlamadık. İşler iyi gidiyordu ama bir yandan da o baskıyı hissediyorduk. Bizi hata yapmaya zorladılar. 1. gol maçın devamını büyük şekilde etkiledi. Hata yaptık bu golde. Bu hata oyuncuların alacağı kararlarda korkulu karar almalarına neden oldu. 2. gol kornerden oldu. Ne yapacağımızı biliyor olsak da buna engel olamadık. Devreden önceki gol de maçın skorunu tayin etti." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Alanya'ya 5 gol, Beşiktaş'a da gözdağı
Habere Git

Lusamba: "Zor bir maç olacağını iyi biliyorduk"

Alanyaspor'un Fransız oyuncusu Arnaud Lusamba ise maç sonu "Zaten zor bir maç olacağını iyi biliyorduk. Hayal kırıklığına uğratacak sonuç olsa da başımızı kaldırmamız lazım. Toparlanmak için biraz vaktimiz olacak." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler