Alanyasporlu futbolcular Avrupa yolunda kenetlendi

25.04.2021 - 18:14 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 18:21

Süper Lig'in 37. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Başakşehir FK ile berabere kaldı. Maçın akabinde Alanyaspor'dan Efecan, Efkan ve Fatih Aksoy maça ilişkin görüşlerini paylaştı. İşte detaylar...

Alanyasporlu futbolcular Avrupa yolunda kenetlendi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 37. haftasında Konyaspor - Hatayspor karşılaşmasından sonra Başakşehir - Alanyaspor maçı da golsüz eşitlikle sona erdi. Alanyaspor, Başakşehir kalecisi Volkan Babacan ve direği geçemeyince 1 puana razı olurken; Aykut Kocaman'ın öğrencileri, ikinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koysa da sonuca ulaşamadı. Alanyaspor'dan Efkan Bekiroğlu, Efecan Karaca ve Fatih Aksoy, Avrupa bileti için kenetlendiklerini söyledi. 

"Önde baskı yapıyoruz, pres yapıyoruz..."

Fatih Aksoy, "Beşincilik yolunda bir avantaj kazanmak için buradan 3 puanla ayrılmak istiyorduk. Direkten dönen toplarımız da var. Sonuçta 1 puan aldık. Ama karşımızda ne olursa olsun geçen sezonun şampiyon takımı var.

 

Beraberlikle ayrılıyoruz ama yine de kötü sonuç değil. Defansif olarak da iyi bir takımız ve iyi savunma yapıyoruz. Hocamızın bir felsefesi var. Nerede olursak olalım önde baskı yapıyoruz, pres yapıyoruz. Tecrübeli oyuncularımızdan ve hocamızdan bir şeyler öğreniyorum. İnşallah böyle devam ederiz."

"Yine de mutluyuz 1 puandan..."

Efkan Bekiroğlu, "3 puanla ayrılmak istiyorduk ama 1 puanda iyi. İkinci yarı ne oldu bilmiyorum ama pek oyuna dahil olamadık. Ama yine de mutluyuz bir puandan 5. olmak istiyoruz ve Avrupa'ya gitmek istiyoruz."

"Beşinciliği hak ediyoruz..."

Efecan Karaca, “Öncelikle takım arkadaşlarım bugün müthiş oynadı özellikle ilk yarıda oyunu domine ettik diyebiliriz. İkinci yarı ilk 15 dakikada Başakşehir baskılı başladı ve iyi oynadı. Sonra oyunu kontrol ettik diyebiliriz. Ortada bir oyun oldu. Galibiyeti kaçıran taraf biz olduk diyebiliriz. Bana gelince ben 6 haftadır sakattım biliyorsunuz. Kasığımı yırtmıştım. Ve futbolu özlemiştim.

 

Bugün hocamız bana görev verdi. Bir nevi hediye oldu. Yardımcı hocalarımız başımızdaydı. Motivasyonumuz her zaman çok iyi. Beşinciliği hakediyoruz. Hatta 4. bile olabiliriz. Ancak 4. olma iddiamızı biraz kaybettik sayılır. Şu an 5.’yiz ve Avrupa kupalarına gitmeyi hedefliyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler