Alarm! Galatasaray- Beşiktaş derbisi ertelenecek mi?

Orhan Gülek
09.03.2022 - 13:34 | Son Güncellenme: 09.03.2022 - 14:57

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken, Süper Lig maçları için de tehlike oluşturmaya başladı. Peki Galatasaray- Beşiktaş derbisi ertelenecek mi?

Alarm! Galatasaray- Beşiktaş derbisi ertelenecek mi?

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 29. haftası bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla devam edecek.. Hafta içi mesaisinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar pazartesi gününe kadar tatil edilirken, özellikle İstanbul'da yağacak olan yoğun kar, hafta sonu olan maçların oynanmasını tehlikeye attı.

İstanbul'da uçuşlar da iptal

 

Ayrıca Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yoğun kar yağışı uyarısının akabinde uçuş iptali haberleri de geldi.  Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iptal olan uçuşlar listelendi.

Türk Hava Yollar, resmi internet sitesi üzerinden 10 Mart tarihli uçuşların iptal edildiği duyuruldu. THY açıklamasında

" Değerli yolcularımız,

İstanbul’da yaşanması beklenen hava muhalefeti nedeniyle, 10 Mart 2022 tarihli İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarımızda iptaller yaşanmaktadır. Uçuşlarınız ile ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranlarımız üzerinden; uçuş numaranızı veya parkurunuzu girerek ulaşabilir, iade, değişiklik veya açığa alma gibi haklarınızı yine aynı sayfadan öğrenebilirsiniz.

Seferi iptal olan yolcularımız uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız, çağrı merkezimiz ve biletin düzenlendiği acente üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler.

Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

Peki hafta sonu maçlar ne olacak?

29. haftada İstanbul'da Kasımpaşa- Çaykur Rizespor, Başakşehir-Antalyaspor, Galatasaray - Beşiktaş mücadeleleri oynanacak. Meteoroloji'den yapılan uyarlarda,  İstanbul'da kar yağışının devam etmesi beklenirken, karşılaşmaların oynanıp oynanmayacağı konusunda taraftarlar nezdinde soru işaretleri oluşmaya başladı. Konuyla ilgili henüz TFF ve Süper Lig ekiplerinden açıklama gelmedi.

İlgini Çekebilir
Digitürk, ihalede TFF'ye rest çekti!
Habere Git

Daha önce maçlar ertelenmişti

 

Süper Lig'in 22. haftasındaki maçlardan 2 tanesi, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmişti.

18 Ocak Salı günü oynanan Gaziantep FK - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçının ilk devresi oynanmış ancak ikinci devresi yoğun yağış nedeniyle devam etmemişti. Ertesi güne ertelenen mücadele, kar yağışının sürmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

 

22. haftada ertelenen bir diğer maç, Çaykur Rizespor - Antalyaspor maçı olmuştu. 19 Ocak Çarşamba günü başlayan maç, 23. dakikada kötü hava koşulları nedeniyle bir sonraki güne ertelenmişti.

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde hava durumu nasıl, kar yağacak mı?

Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş, 14.03.2022 Pazartesi saat 20.00’da karşı karşıya gelecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden belirtilen tahminlere göre maç saatinde Nef Stadyumu'nda kar yağması beklenmiyor ve hava sıcaklığının ise 3 derece olacağı ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler