Albayrak 'Çekildiler' dedi, sponsordan cevap gecikmedi!

19.04.2020 - 17:56 | Son Güncellenme: 19.04.2020 - 18:16

Albayrak 'Çekildiler' dedi, sponsordan cevap gecikmedi!

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, katıldığı televizyon programında, “Bütün sponsorlar, sponsorluklarını iptal ettiler” açıklamasında bulunmuştu. Konuyla ilgili sarı kırmızılı kulübün sponsoru Doğa Sigorta'dan açıklama geldi. 

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’ın sponsorlarından Doğa Sigorta’nın CEO’su Nihat Kırmızı bu konuda Ajansspor’a özel açıklamalarda bulundu.

"Bir sözleşme fesih talebimiz olmadı."

Albayrak’ın bu açıklamasına ilişkin Nihat Kırmızı, “Doğa Sigorta olarak tüm yükümlüklüklerimizi yerine getirdik. Bizim tarafımızdan bir problem yok. Anlaşmamıza göre tüm ödemelerimizi gerçekleştirdik. Bir sözleşme fesih talebimiz de olmadı." dedi.

Kırmızı gelecek sezon için Galatasaray yönetimi ile görüşeceklerini de vurgulayarak, "Sezonun devamında da anlaşmamızı sürdüreceğiz. Gelecek sezon için de tekrar ne yapabileceğimizi hem basketbol tarafında hem de futbol tarafında oturup konuşacağız.” ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak ne demişti?

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, katıldığı bir programda koronavirüs neeniyle ortaya çıkan olumsuz mali tabloya dikkat çekmiş ve "Bütün kulüpler bitmiş durumda. Bütün kulüplerin birlik olup amatör şubeleri belirli bir süre kapatmamız lazım. Buna taraftarların da ikna olması lazım. Başkanımız diğer başkanlarla bunu görüşüyor. Yoksa kapıya kilit vururuz. Sponsorlarımız bize yazı yazıyor, anlaşmayı iptal ediyoruz diye. Çok zor döneme giriyoruz. Liglerin kısa süre içinde başlayacağını tahmin etmiyorum." demişti.

Senin için hazırladığımız haberler