Aleksandar Stanojevic: Stres seviyesi yüksek bir maç oldu
Editör: Ali Bozkurt
Son Güncelleme /
Trendyol Süper Lig 7. haftasında Beşiktaş'a kendi sahasında 2-0 mağlup olan Konyaspor'da teknik direktör Aleksandar Stanojevic, maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Trendyol Süper Lig'de Tümosan Konyaspor'un evinde konuk ettiği Beşiktaş'a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından Yeşil-Beyazlılar'ın teknik direktörü Aleksandar Stanojevic açıklamalarda bulundu.
"Stresli bir karşılaşma oldu"
Sırp teknik direktör bugün stres seviyesinin yüksek olduğu bir karşılaşma oynadıklarını "Bugün stresli bir karşılaşma oldu. Penaltı pozisyonu ve kırmızı kart pozisyonundan sonra Beşiktaş'a karşı oyun çıkarmak bizim için zor oldu." ifadeleriyle belirtti.
"Bitiricilikte tehlikeli olamadık"
Hücum aksiyonlarında verimli olmadıklarını belirtlen Stanojevic "Rakip ceza sahasına girmekte ve bitiricilikte tehlike oluşturamamakta sorunlarımız vardı. Pozisyonları tekrar oluşturmamız gerekiyordu ama olmadı." dedi.




