Alev Alev dizisi ne zaman yayınlanacak? Tarih açıklandı mı?

08.10.2020 - 22:00 | Son Güncellenme: 08.10.2020 - 22:00

Show TV'nin Ay Yapım tarafından yapılan yeni dizisi Alev Alev'in çekimleri sona erdi. Cihangir Ceyhan, Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş, Zuhal Olcay gibi ünlülerin yer aldığı dizi hakkında izleyici kitlesi araştırmalar yapmaya başladılar. Peki Alev Alev dizisinin ismi neden değişti ve konusu ne olacak? Show TV'de ekranlara gelecek olan Alev Alev dizisinin yayın tarihi belli oldu. Alev Alev dizisi ne zaman yayınlanacak ve oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde Fragman izle

Alev Alev dizisi ne zaman yayınlanacak? Tarih açıklandı mı?

Alev Alev yayın tarihi belli oldu. Konusu ve oyuncu kadrosu, dizinin 3 fragmanı dahil hepsi haberimizde yer alıyor. Habere devam ederek bilgilere ulaşabilirsiniz.

Alev Alev dizisi ne zaman başlayacak?

 

Show TV'nin önümüzde ki haftalarda yayına sokması bekleniliyor. Dizinin AY Yapım tarafından ilk bölümleri tamamlanarak yayınlanması için işlemleri devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda Galası tamamlanarak ilk yayınına geçecek.

Hangi diziden uyarlama?

Alev Alev dizisi,  Fransız yapımı Le Bazar de la Charité uyarlaması olarak yayınlanacak.

Alev Alev dizisi konusu nedir?

Büyük aşkla evlenerek düştüğü şiddet dolu kabustan küçük kızıyla birlikte kurtulmaya çalışan Cemre… Güzel, ayrıcalıklı hayatında gerçeğin yakıcı yüzüyle hiç karşılaşmamış Rüya… Fedakar dünyasında kendi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışırken varlığıyla özdeş güzelliğini, kimliğini yitirmenin eşiğindeki Çiçek… Karakterleri ve hikayeleri birbirinden çok farklı bu üç kadının kaderleri bir sarnıçta çıkan yangında kesişir. Alevlerin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sil baştan giriştikleri mücadelede yolları gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanlarıyla gerçek hayata düşer. Dışarıdan örnek adam olarak görünen varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi’nin yok edici, kötücül soluğu hepsinin ensesindedir…  Alev Alev dizisinin konusu, değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler var. Kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek aşkın hikayesi anlatılıyor. Dizi Show TV'de ekranlara gelecek.

Alev Alev dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Demet Evgar,

Hazar Ergüçlü,

Dilan Çiçek Deniz,

Berkay Ateş,

Cem Bender,

Cihangir Ceyhan,

Berker Güven,

Zuhal Olcay

Yapımcısı kim?

Alev Alev dizisinin yapımcısı Ay Yapım olacak.

ALEV ALEV DİZİSİ FRAGMAN 1

ALEV ALEV DİZİSİ FRAGMAN 2

ALEV ALEV DİZİSİ FRAGMAN 3

Senin için hazırladığımız haberler