Alex Oxlade-Chamberlain: "Saçma bir hatadan dolayı rakip golü buldu"

İsa Kethüda
13.04.2024 - 21:20 | Son Güncellenme: 13.04.2024 - 21:23

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş'ın evinde Samsunspor ile berabere kaldığı maç sonrası Alex Oxlade-Chamberlain açıklamalar yaptı. Detaylar.

Alex Oxlade-Chamberlain: "Saçma bir hatadan dolayı rakip golü buldu"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş'ın evinde Samsunspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası Alex Oxlade-Chamberlain açıklamalarda bulundu.

"Çok üzgünüz"

Çok üzgün olduklarını belirten Alex Oxlade-Chamberlain, "Çok üzgünüz. Maça da iyi başladık. Bu konuyu geliştirmeliyiz. İkinci yarıya bunu taşıyamadık. İkinci yarıda oyunumuz negatife döndü. 

"Kendimi hazır hissediyorum"

Bize baskı kurmalarına müsaade ettik. Saçma bir hatadan dolayı rakip golü buldu. Üzgünüz. Çok fazla çalıştım. Kendimi hazır hissediyorum. Çalıştıkça daha da iyi olacağım" dedi. 

115 gün sonra sahada

İngiliz futbolcu Alex Chamberlain uzun bir aradan sonra sahalara döndü. Mücadeleye yedek başlayan Chamberlain, karşılaşmanın 67. dakikasında Milot Rashica’nın yerine oyuna dahil oldu. 30 yaşındaki futbolcu böylece sakatlığının ardından 115 gün sonra forma giydi.

Alex Oxlade-Chamberlain, son olarak Süper Lig’in 16. haftasında Tüpraş Stadyumu’nda oynanan Alanyaspor müsabakasında forma giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler