Alexis: ''Duygularımı tarif edemiyorum''
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Beşiktaş'ın ara transferde kadrosuna kattığı ve Arena'daki ilk maçta gol atan Alexis Delgado maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Alexis: ''Duygularımı tarif edemiyorum''
Alexis'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:
"Galibiyet için çok mutluyum, gol attığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Duygularımı tarif edemiyorum. Taraftarlarımız ilk dakikadan son dakikaya kadar çok büyük destek verdiler. Bu maçı bitirdik, önümüzdeki maçlara bakmamız lazım.
Eski statta oynama şansım olmadı ama arkadaşlar anlattı oradaki ambiyansı. Yeni stadımız yüksek kapasitede bir stat. Taraftarımızın stattaki desteği çok güzel, ben de bunun tadını çıkardım."
Beşiktaş'ta Vodafone Arena'da ilkleri yaşayan oyunculardan biri de 3 maç aradan sonra ilk 11'e dönen Alexis Delgado oldu
Necip Uysal'ın yerine savunmanın göbeğinde Marcelo ile görev alan Delgado, hem Vodafone Arena'daki ilk maçta 11'de görev alma şansı yakaladı hem de siyah-beyazlı formayla ilk golünü attı.
Alexis Delgado, 52. dakikada takımını 2-1 öne geçiren golü kaydederken, gol sevincini taraftarların sembolü haline gelen Kartal hareketiyle yaşadı.




