Alexis Sanchez kararını verdi!

30.06.2017 - 16:50 | Son Güncellenme: 30.06.2017 - 16:50

AJANSSPOR DIŞ HABER -  İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal’in yıldız futbolcusu Alexis Sanchez, yeni sezonda hangi takımda oynayacağını belirlediğini dile getirdi.

Şilili futbolcu, Manchester City ekibine transfer olup olmayacağı şeklinde sorulan soruya, ”Güzel soru. Şu anda Konfederasyon Kupası’nı kazanmaya konsantre oldum. Turnuva bittikten sonra her şey netleşecek. Kalacak mıyım, yoksa gidecek miyim göreceğiz. Kafamda kendi tercihimi belirledim ama bunu şu anda söyleyemem” yanıtını verdi.

Öte yandan Premier Lig ekiplerinden Manchester City’nin, yıldız futbolcuyu transfer edebilmek için 55 milyon Euro’yu kasasından çıkarmaya hazır olduğu iddia ediliyor. Futbolcu, “Arsenal’de kalacak mısın? şeklindeki soruya da, “Bilmiyorum” şeklinde cevap verdi. Ayrıca Sanchez’in adı Alman devi Bayern Münih ile de anıldı.

28 yaşındaki futbolcu, geride bıraktığımız sezonda 51 maçta 30 kez rakip ağları sarsmıştı. Alexis Sanchez’in normal şartlarda sözleşmesi 30 Haziran 2018 tarihinde sona eriyor. Sanchez, 2014 yılında Barcelona’dan Arsenal’e transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler