Alfons Groenendijk: ''Nuri Şahin ile fikir alışverişi yapıyoruz''

Ali Bozkurt
16.10.2021 - 18:46 | Son Güncellenme: 16.10.2021 - 18:48

Antalyaspor'un yeni teknik sorumlusu Alfons Groenendijk, 2-2 berabere biten Sivasspor maçı sonunda açıklamalar da bulundu.

Alfons Groenendijk: ''Nuri Şahin ile fikir alışverişi yapıyoruz''

Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor evinde Antalyaspor'u konuk etti. Karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Antalyaspor'un yeni teknik sorumlusu Alfons Groenendijk maç sonunda açıklamalar da bulundu.

Karşılaşmada Sivasspor'un gollerini 10. dakikada Caner Osmanpaşa ve 45+4. dakikada Kayode kaydetti. Antalyaspor'un golleri ise 24. dakikada Fredy ile 42. dakikada Doğukan Sinik'ten geldi. 

Alfons Groenendijk: ''Takım olarak amacımız Antalyaspor’u ileriye götürmek. Oyun sisteminde farklı formasyonları deneyeceğiz. Bu hafta hafta değişebilir. Rakipleri analiz ederek tek bir formasyonda kalmayacağız. Bugünkü maçtan çok memnunum. Sahada verilen mücadeleye ayrıca değinmek istiyorum. Futbolcular çok iyi reaksiyon verdi. Tebrik ediyorum kendilerini. Birkaç gündür bu kulüpteyim, çok iyi bir birliktelik yaşıyoruz. Nuri Şahin’le fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizim amacımız maçları domine etmek. “Maça hükmeden takım Antalyaspor’du” dedirtmek istiyoruz herkese. Oynayan taraf olmak iztiyoruz, bekleyen taraf değil.''
 

Senin için hazırladığımız haberler