Alfons Groenendijk'den flaş hakem yorumu! "Galiba tatile çıktı ve göremedi!"

Akın Ungan
15.01.2022 - 21:36 | Son Güncellenme: 15.01.2022 - 21:47

Süper Lig'de Antalyaspor ile Fenerbahçe karşılaştı. 1-1 berabere biten maçın ardından Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, açıklama yaptı.

Alfons Groenendijk'den flaş hakem yorumu! "Galiba tatile çıktı ve göremedi!"

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Antalyaspor, evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşma, 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Mücadelenin ardından Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, maçın hakemi Atilla Karaoğlan hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

"3 puanı istediler"

Maçın ardından oyuncularını tebrik eden Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, "Bugün oyuncularımız harika bir duruş sergilediler. 3 puanı istediler." ifadelerini kullandı.

"Gol öncesi faul yoktu"

Maçın hakemi Atilla Karaoğlan hakkında açıklama yapan Groenendijk, "Faul sonrası gelen saçma bir top gol oldu. Gol öncesi faul yoktu. Bu hakem maalesef son haftalarda bizim açımızdan soruna yol açtı. Beşiktaş Süper Kupa maçı, Göztepe maçı aleyhimize kararlar verdi. Galiba tatile çıktı ve göremedi." şeklinde konuştu.

"1 puan almak kırıcı oldu"

Hollandalı antrenör, "İyi mücadele ettiğinizde yenilmiyorsunuz. 3 puan almak için çıktık ve 1 puan almak üzücü ve kırıcı oldu. Geri kalan maçlarımızda amaçladığımız puanları alacağız. Rizespor maçına hazırlanacağız ve istediğimiz sonuçla döneceğiz." yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler