Ali Koç, Arda Güler ve Ailesiyle Görüştü! Zirveden 30 Milyon Çıktı

21.06.2023 - 20:46 | Son Güncellenme: 21.06.2023 - 22:16

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genç yıldız Arda Güler ve ailesiyle görüştü. Oyuncunun 17.5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi 25-30 milyon Euro'ya çıkarıldı.

Ali Koç, Arda Güler ve Ailesiyle Görüştü! Zirveden 30 Milyon Çıktı

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Türk futbolunun son dönemde çıkardığı en önemli yeteneklerden biri olan Arda Güler'in kariyerinde nasıl bir yol haritası çizeceği belli oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Arda Güler ve ailesi bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren zirveden çıkan sonuç netleşti.

Görüşmeler sonuç verdi

Bu sezon gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken ve transfer listelerine eklenen Arda Güler, kariyerine yurt dışında devam etmek istiyor. Fenerbahçe taraftarının takımda görmek istediği 18 yaşındaki on numara ile yapılan görüşmeler sonuç verdi.

Çok konuşulan çıkış maddesi çözüldü!

Avrupa'nın ünlü transfer gurusu Fabrizio Romano'nun da hatırlattığı gibi Avrupa'nın en önemli genç yeteneklerinden biri olan Arda Güler'in serbest kalma maddesi sadece 17.5 milyon Euro'ydu. Genç yıldızın çıkış maddesi üzerinde düzenlemeye gidilmesi konusunda anlaşma sağlandı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | İşte Ali Koç'un görüştüğü yerli teknik direktör!
Habere Git

"Para kazandırmadan gitmek istemiyorum"

Arda Güler, "Beni Arda yapan bu renkler.. Ben kulübüme para kazandırmadan gitmek istemiyorum. Bana izin verin ve beni siz yönlendirin başkanım" ifadelerini kullandı.

Arda'nın gelecek planlamasını Ali Koç yapacak

Fenerbahçe taraftarının takımda görmek istediği genç yıldız kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. Bu doğrultuda harekete geçecek olan Ali Koç, Arda'nın geleceği ile ilgili planlamayı yapacak.

Koç, Arda Güler'i isteyen kulüplerle yarın görüşecek

Ali Koç, Arda Güler ile ilgilenen kulüplerin temsilcileri ile yarın bir araya gelecek. Fenerbahçe Başkanı teklifleri değerlendirerek, Türk cevherine en uygun takım üzerinde karar kılacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de kombine fiyatları belli oldu
Habere Git

Arda Güler'in yeni çıkış maddesi belli oldu

Arda Güler ile daha önce yapılan sözleşmede yer alan 17.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi devre dışı tutulacak. Koç - Güler zirvesinde, Arda için belirlenen yeni serbest kalma bedeli de belli oldu. Yeni rakam, 25-30 milyon Euro civarına yükseltildi.

35 maçta 6 gol, 7 asist

Bu sezon Sarı-Lacivertli forma ile 35 resmi müsabakada görev alan Arda Güler, 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 18 yaşındaki genç on numara, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler