Ali Koç, Dursun Özbek'in Davetini Reddetti!

Akın Ungan
02.06.2023 - 16:02 | Son Güncellenme: 02.06.2023 - 16:12

Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Lig'de karşılaşacak. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe yönetimini yemeğe davet etti. Ali Koç, daveti reddetti.

Ali Koç, Dursun Özbek'in Davetini Reddetti!

Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olan Galatasaray, şampiyonluk kutlamaları yapacağı haftada Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında derbiye şampiyon unvanı ile çıkacak olan Sarı-Kırmızılılar, kendi taraftarı önünde kutlama yapacak.

Galatasaray, Fenerbahçe'yi yemeğe davet etti

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, derbi öncesi Fenerbahçe yönetimine bir teklif götürdü. Sarı-Kırmızılılar, maç öncesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek yemek yemek istedi.

Ali Koç daveti reddetti

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın yemek davetini geri çevirdi. Koç ve kurmayları sarı kırmızılı yönetimin yemek davetine katılmayacağını bildirdi.

İlgini Çekebilir
"Dursun Özbek Fenerbahçe'ye terbiyesizlik yapıyor, dalga geçiyor"
Habere Git

Derbide alkış yok

Öte yandan tartışması süren alkışlama konusu da netlik kazandı. Fenerbahçeli futbolcuların, şampiyonluklarından dolayı Galatasaray'ı alkışlamayacağı ifade edildi.

Galatasaray - Fenerbahçe maçı tarih, saat ve canlı yayın bilgisi

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Lig maçı 4 Haziran Pazar günü, saat 19.00'da başlayacak. NEF Stadı'nda oynanacak karşılaşma, beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler