Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Konyaspor Maçı Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
25.02.2023 - 22:13 | Son Güncellenme: 25.02.2023 - 22:27

Süper Lig'in erteleme maçında evinde Konyaspor'u 4-0 mağlup eden Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte tüm detaylar.

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Konyaspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın erteleme maçında Fenerbahçe sahasında Konyaspor'u 4-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.

"Allah devletimize de güç kuvvet versin"

İlk olarak takımlar arasındaki küslüğün bitmesi gerektiğinin altını çizen Koç, "İnşallah futbolumuzdaki ılımlı ortam devam ederiz. Birbirimizle kavga ederken mücadele derken, ne yazık ki nefret tohumları ekerken görüyorsunuz ki çok daha büyük sorunlar var. Birlik ve beraberliğin devam etmesini istiyorum. Allah devletimize de güç kuvvet versin." dedi.

"Umutlu olmak istiyorum"

Kahramanmaraş merkezli depremden dersler çıkartmak gerektiğini ifade eden Koç, "Acılarımız çok taze. Ancak bir yandan umutluyum, umutlu olmak istiyorum. Bu kadar yaşanandan sonra inşallah ders alırız. Bundan ders almazsak hiçbir şeyden ders almayız. En büyük sorumluluğumuz, birlikteliğin canlı olmasını sağlamak.  Birinci günden itibaren milletçe omuz omuza, yek vücut olduk. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. İçimiz acıyor. Böyle bir acıyı Allah hiçbir ülkeye göstermesin." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, SAYGIYLA
Habere Git

Ali Koç, Arda Güler için sahaya kadar indi!

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 18 yaşına giren Arda Güler’in doğum gününü sahaya inerek kutladı.

Maçı izlemek için stadyumda bulunan sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç da Arda Güler için sahaya indi. Ali Koç, 18 yaşına giren Arda Güler'e sarılarak doğum gününü saha içinde tebrik etti. 

Senin için hazırladığımız haberler