"Ali Koç ile birkaç kez görüştük"

06.06.2020 - 20:03 | Son Güncellenme: 06.06.2020 - 20:08

Ferencvaros'u çalıştıran Sergiy Rebrov, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü mü olacak? Rebrov kimdir? Başarıları neler? Rebrov'un menajerinden açıklama geldi.

"Ali Koç ile birkaç kez görüştük"

Macaristan Ligi ekibi Ferencvaros'u çalıştıran Sergiy Rebrov hakkında menajeri Sandor Varga'dan açıklamalar geldi. Varga, Rebrov için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüştüklerini söyledi.

Ukrayna basınına konuşan Sandor Varga, futbolculuk döneminde yolu Fenerbahçe'den geçen Rebrov'u isteyen takımlar olduğun söyleyerek, "Dinamo Kiev'in yanı sıra İngiltere, Suudi Arabistan ve Çin'den birkaç kulüp Rebrov ile ilgileniyor" dedi.

Fenerbahçe ile görüştüklerini açıklayan Ukraynalı teknik direktörün menajeri, "Birkaç kez Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüştük. Türkiye'de onu iyi hatırlıyorlar, orada oynamıştı. Rebrov'un teknik direktörlükteki başarılarını takip ediyorlar" ifadesini kullandı.  

Varga, Ferencvaros ile 3 yıllık sözleşmesi bulunan Rebrov'un seçenekleri değerlendirdiğini de sözlerine ekledi.

Ukrayna'da 2, Macaristan'da 1 şampiyonluk

Ferancvaros ile en yakın takipçisinin 9 puan önünde zirvede yer alan 46 yaşındaki Rebrov, Dinamo Kiev ile 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Rebrov ayrıca Ferencvaros ile ilk sezonunda (2018-19) lig şampiyonu olmayı başarmıştı.

Rebrov Fenerbahçe'de kaç gol attı?

Futbolculuğu döneminde Ocak 2003-Haziran 2004 arasında Fenerbahçe forması giyen Rebrov, 29 resmi maça çıktı ve 2 gol 6 asistle oynadı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler