Ali Koç, Kayserispor - Fenerbahçe Maçında Protokolde Yer Almadı

04.03.2023 - 23:23 | Son Güncellenme: 04.03.2023 - 23:38

Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında 2-1 kazandı. Taraftarın stada alınmamasına tepki gösteren Ali Koç, maçı protokol tribününde yer almadı. Detaylar...

Ali Koç, Kayserispor - Fenerbahçe Maçında Protokolde Yer Almadı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor ile deplasmanında karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, taraftarının stada alınmadığı maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Fenerbahçe taraftarı maça alınmadı

Kadıköy'deki Konyaspor maçında "Hükümet istifa" protestosunda bulunan Fenerbahçe taraftarı ülke gündemine oturdu. Bu konu çokça konuşulurken Kayseri'den Sarı-Lacivertliler'in stada alınmayacağı haberi geldi. Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu, güvenlik gerekçesiyle bu kararın alındığını açıkladı.

Mahkeme önce yürütmeyi durdurdu sonra kararı onadı

Fenerbahçe Kulübü, bu kararın ardından mahkemeye başvurdu. Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı aldı. Fakat ertesi gün Kayseri Valiliği'nin yaptığı savunma kabul edilerek güvenlik kurulu tarafından verilen kararın uygulanması sağlandı.

İlgini Çekebilir
"FETÖ ile mücadele ederken iyiydik de 'Hükümet istifa' dediği için mi kötü olduk?"
Habere Git

Ali Koç protokolde yer almadı

Geçtiğimiz gün Güvenlik Kurulu kararının yanlış olduğunu belirten ve konu hakkında sert bir açıklama yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tepkisini maçta da gösterdi. Koç, kendisi için protokol tribününde ayrılan yere oturmadı. Sarı-Lacivertliler'in başkanı, maçı farklı bir yerden takip etti.

"Bardağı taşıran damla noktasına gelmiştir"

Geçtiğimiz gün kulüp televizyonuna açıklama yapan Ali Koç, "Niye en ağır ihlaller, en yoğun hakem hataları bizim başımıza geliyor? Son olarak da bunu yaşadık. Bardağı taşıran damla noktasına gelmiştir" demişti.

"Yanlışın bir şekilde kılıfına uydurulma çabaları bunlar"

Kayseri Valiliği tarafından mahkemeye verilen savunma hakkında konuşan Koç, "Bir insanın takımını desteklemesi, canlı olarak bulunmasının ne anlama geldiğini bilmeyen bir zihniyetle tepeden gelen bir kararla yapılmış yanlışın bir şekilde kılıfına uydurulma çabaları bunlar" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fener, Kayseri'de GÜVEN verdi
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler