Ali Koç, Pereira'ya desteğini açıklayıp Samandıra’ya çıkarma yaptı

Ali Bozkurt
11.11.2021 - 20:49 | Son Güncellenme: 11.11.2021 - 22:25

Fenerbahçe, Süper Lig’de Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç antrenmanı ziyaret etti.

Ali Koç, Pereira'ya desteğini açıklayıp Samandıra’ya çıkarma yaptı

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de Galatasaray ile derbi mücadelesinde karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Başkan Ali Koç ve yöneticiler de antrenmanı takip etti.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Futbolcular daha sonra antrenmanın basına açık olan son bölümünde pas istasyon çalışması gerçekleştirdi.

Berke Özer takımla çalıştı

Sarı-lacivertlilerde Berke Özer antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, Tisserand, Valencia, Altay ve Gustavo tedavileri sebebiyle antrenmanda yer almadı.

Ali Koç'tan Pereira mesajı 

Antrenmandan önce FB TV'de katıldığı canlı yayında "Bu takıma inanıyorum. Vitor Pereira'nın arkasındayım" açıklamasında bulunan Ali Koç bu sezonu bizzat antrenman sahasına gelerek de göstermiş oldu. Fenerbahçe Başkanı ayrıca, Galatasaray derbisi öncesi gerek Pereira gerekse de futbolculara "Bu maç çok önemli. Gözüm üzerinizde" mesajı vermiş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler