Ali Koç "Portekizli..." demişti! O isim Fenerbahçe'yi reddetti...

04.06.2021 - 20:24 | Son Güncellenme: 04.06.2021 - 20:34

Transfer haberleri... Fenerbahçe, teknik direktörlük koltuğu için son olarak Nuno Espirito Santo'nun kapısını çaldı. İşte detaylar...

Ali Koç "Portekizli..." demişti! O isim Fenerbahçe'yi reddetti...

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğu için aday isimlerle görüşmelere devam ediyor. Sarı lacivertli ekibin gündemine aldığı son isim, Portekizli Nuno Espirito Santo. 

"Fenerbahçe'yi reddetti..."

Son 4 sezondur İngiltere Premier Ligi ekibi Wolverhampton'u çalıştıran Nuno Espirito, kariyerine İspanya veya İngiltere'de devam etmek istediğini İstanbul'a iletti. Habertürk'te çıkan habere göre, Fenerbahçe; Nuno Espirito girişiminden de sonuç alamadı. Böylece, Manuel Pellegrini, Labbadia ve Pellegrini derken bir antrenör daha sarı lacivertli ekibe olumsuz yanıt vermiş oldu.

İlgini Çekebilir
Ali Koç, Emre Belözoğlu kararını açıkladı! Veda...
Habere Git

Ali Koç ne demişti?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, günler öncesinden basın mensuplarıyla buluşarak hayalindeki teknik direktör profilini şu sözlerle nitelemişti: 


"Teknik direktörümüzün de en geç kampta olması lazım. Ne kadar erken, o kadar bizim avantajımıza. Arzum yarın gerçekleşmesi. Tahminim Haziran’ın 3. haftasına kadar gider. Portekiz veya Alman ekolü tercih etmek istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler