Ali Koç: Tarihin En Kötü TFF Başkanı Ve Yönetim Kurulu Geride Kaldı

11.07.2022 - 13:07 | Son Güncellenme: 11.07.2022 - 13:14

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuştu. Koç, "Tarihin en kötü TFF başkanı ve yönetim kurulu geride kaldı" dedi.

Ali Koç: Tarihin En Kötü TFF Başkanı Ve Yönetim Kurulu Geride Kaldı

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulundu.

"TFF yönetimine elimizden gelen yardımda bulunacağız"

Koç, "Son dönemlerde skandal adımlar atıldı. Güven tahribatı oluşturuldu ve büyük zarar verildi. Biz Fenerbahçe olarak yeni TFF yönetimine elimizden gelen yardımda bulunacağız. Kısa dönemde yaşadığımız başarıların önümüzdeki sezon yaşayacağımız pek çok başarının habercisi olmasını diliyorum.

"En skandal TFF başkanı ve yönetim kurulu geride kaldı"

Fenerbahçe, her zaman en tepeyi hedefler ve şampiyon olur. Türkiye Cumhuriyeti'nin yakın tarihte gördüğü en kötü, en skandal TFF başkanı ve yönetim kurulu geride kaldı.

"3-4 haftadır yapılanlar, açıklananlar, alınan kararlar..."

3-4 haftada yapılanlar, açıklananlar, alınan kararlar... Benim defalarca söylediğimi duymuşsunuzdur. Hakemlerde şöyle yapalım, VAR'la orta sahayı ayıralım, daha fazla gözlemci olsun, daha fazla şeffaf olsun... Bunların hepsi şu anda ifade edilen konular Türkiye Futbol Federasyonu tarafından. İnşallah onlarda bu amaçlarını gerçekleştirirler ve Türk futbolunu en azından doğru istikamete çevirip doğru adımlar atarlar. Bu olduğu müddetçe bizler de yanlarında olacağız.

"Jorge Jesus liderliğinde mutlu sona ulaşacağız"

Hepimiz 100. yıla kitlendik. Buradaki üyelerimizden çok tüm taraftarlarımıza ve camiamıza seslenmek istiyorum. Türkiye'ye gelebilecek şu anki imkanlarımız içerisinde en iyi dünya çapında bir hocayı getirdiğimize inanıyorum. Bunu getirmek bunu yapmak başarmak kolay değil. Ama bir hoca gelecekte, hemen, her şey toz pembe olacak diye bir şey yok. Ben inanıyorum ki Jorge Jesus liderliğinde mutlu sona ulaşacağız. Tabii ki up uzun bir sezonda inişler çıkışlar olacaktır. Hiç kimse bir ligin bütün maçlarını kazanarak şampiyon olmamıştır, tarihte görülmemiştir, dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş. Bir kere biz 1967 yılında namağlup şampiyon olmuşuz. Biz engebeli yollara girdiğimiz zaman sizlerden ricam her zamankinden daha çok destek vermeniz ve bunun zaten hesabını sezon sonunda hep beraber yapacağız.

"Birkaç gün önce hocamı istifa ettirdiler"

Ancak daha bismillah demeden dakika bir gol misali yine sosyal medyada camiamız nezdinde bir karışıklık, bir ayrıştırma olması için malum hesaplar çalışmaya başladılar. Bunları da yakında açıklayacağım. Birkaç gün önce hocamı istifa ettirdiler. Bunlar bana ve yönetimime hiç etki yapmazlar. Ama inanın üzülerek görüyorum ki samimi, iyi niyetli, sadece Fenerbahçe başarısını isteyen, ancak konulara hakim olmadan, satır arası okumadan bu furyaya katılabilen taraftarlarımız oluyor. 

"Bu tribünler Fenerbahçe'yi şampiyonluğa götürecektir"

İnanın boşa çaba harcıyorsunuz. Kenetlenin Fenerbahçe etrafında. Tribünlerin son 14 haftada nasıl dolduğunu hepiniz gördünüz. Bu tribünler Fenerbahçe'yi şampiyonluğa götürecektir. Hep beraber omuz omuza el ele kalpler beraber şekilde yeni sezona tüm branşlarda hazırlanalım ve takımlarımıza en büyük desteği verelim. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle yeniden kutluyorum. Fenerbahçe çok yaşa" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler