Ali Koç transferdeki yeni hedefi açıkladı

18.01.2021 - 21:22 | Son Güncellenme: 18.01.2021 - 21:50

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertlilerin Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ettiği maçın ardından yeni transfer Mesut Özil ve ameliyat olacak olan Diego Perotti hakkında açıklamalar yaptı. Yeni sezon için transfer edilen Samuel Osayi'nin ocak ayında kadroya katılmasının zor olduğunu belirten Koç, kanat bölgesi için arayışta olduklarını açıkladı. İşte detaylar...

Ali Koç transferdeki yeni hedefi açıkladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertlilerin Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ettikten sonra basın karşısına çıktı ve değerlendirmelerde bulundu.

"Maçları daha erken koparabilirsek..."

Açıklamalarına maçı değerlendirerek başlayan Ali Koç, "5 maçta 15 atıp, 3 gol yedik. En iyisi takımda bir hava ve inanmışlık var. Hocamızı ve oyuncularımızı kutluyorum. Maçları daha erken koparabilirsek, genç arkadaşlara daha fazla süre verme şansımız olur. Aile olma yolunda önemli işaretler görüyorum." dedi.

Mesut Özil ve Perotti hakkında ne söyledi?

Yeni transfer Mesut Özil ve ameliyat olacak olan Perotti hakkında konuşan Ali Koç, "Rüya daha gerçekleşmedi. Orada da doğru adımlarla ilerliyoruz. Mesut’a ve ailesine hoş geldiniz diyorum. Yakın zamanda Mesut için bir imza törenimiz olacak. Perotti bir riskti. Bu sezon kendisinden faydalanamayacağız. Perotti için çok üzülüyorum. Çok karakterli bir insan. İşler sakatlık konusunda arzuladığımız gibi gitmedi." ifadelerini kullandı.

"Vedat Muriç'le ilgili..."

Vedat Muriç'in takıma kiralık olarak gelip gelmeyeceği ile ilgili açıklama yapan Ali Koç, "O işlere ben karar vermem. Vedat Muriç'le ilgili bana hocamızdan da ve sportif direktörümüzden gelen bir şey yok. Vedat'ı seven birisi olarak başarılı olmasını istiyorum. Vedat'ın Türkiye dönme durumu söz konusu olursa kapımız açık fakat şu anda böyle bir durum yok. Size de şaşırıyorum. (Eden Hazard sorusu)" şeklinde konuştu.

"Yayıncı kuruluşla sıkıntımız yok ama..."

Yayıncı kuruluş hakkında ifadeler kullanan Ali Koç, "Bizim yayıncı kuruluşla sıkıntımız yok, bizim sıkıntımız oraya çöreklenmiş Fenerbahçe'yle ilgili algı yapan yapıyla. Röportajlar yayınlanmadı, bunun sebebi de giydiğimiz tişörtlerdi sanırım. Adil ve tarafsız yayıncılık istiyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler