Ali Koç: VAR hakemi Ümit Öztürk ile ilgili rahatsızlığımız var

18.04.2021 - 21:19 | Son Güncellenme: 18.04.2021 - 21:32

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'de Başakşehir'i mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Koç, VAR hakemi Ümit Öztürk hakkında da konuştu.

Ali Koç: VAR hakemi Ümit Öztürk ile ilgili rahatsızlığımız var

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, mücadelenini ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

'Covid tüm branşlarımıza yayıldı'

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan ve atlatan Ali Koç, geçmiş olsun mesajları için teşekkür ederek ''Diğer tanıdıklarıma göre hafif atlattım diyebilirim. İkazları, uyarıları dikkate almalıyız. Covid tüm branşlarımıza yayıldı. Basketbol, voleybol... Diğer kulüpler de bu sıkıntıları yaşıyorlar'' dedi.

 

Henüz aşı olmadığını belirten Fenerbahçe başkanı, ''Ben aşı olmadım, sıram gelmedi. Sırası gelen herkese aşı olmalarını tavsiye ediyorum. Bu imkandan yararlanın'' ifadelerini kullandı. 

'Biz inanmaya devam edeceğiz'

Başakşehir karşısında galip gelerek önemli bir 3 puan aldıklarının altını çizen Koç, ''BAY haftası öncesi çok kritik bir virajı 3 puanla geçtik. Biz inanmaya devam edeceğiz. Şu anki yakaladığımız havadan son derece memnunuz. Altay ve Sadık'a da çok geçmiş olsun diyorum'' diye konuştu. 

Ligin 33. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Yeni Malatya deplasmanındaki penaltı pozisyonu hakkında konuşan Koç, spor yorumcularının penaltıyı işaret etmesine rağmen camia olarak konuşmadıklarını belirtti ve ''Süper Lig'de herkes özellikle VAR'dan çok şikayetçi. En çok vaka yaşayan ama en az şikayet eden kulüplerin başındayız'' değerlendirmesinde bulundu. 

'Ümit Öztürk ile sıkıntılarımız var'

Ali Koç, VAR hakemi Ümit Öztürk hakkında ise ''Bugün VAR odasındaki arkadaş Ümit Öztürk ile sıkıntılarımız var. Bugün Cüneyt Çakır'ın işini zorlaştırdı. Yediğimiz golden önceki pozisyonda yardımcı olmalıydı. Birkaç kırmızı kartlık pozisyonda daha yardımcı olabilirdi'' sözlerini kullandı. 

'Erol Bulut tam çalışmak istediğim karakterde biri'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç,  sezona birlikte başladıkları ancak 25 Mart'ta görevine son verilen Erol Bulut'un şampiyonluk yarışında olmalarında büyük bir payı olduğunu söyledi ve sözlerini noktaladı:

''Benim için insanlık da çok önemli. Para pulla ilgisi olmayan, menajerlik işlerine karışmayan, mert bir arkadaş. Tam çalışmak istediğim karakterde biri.''

Senin için hazırladığımız haberler