Ali Koç ve Mustafa Cengiz ortak yayında mı buluşuyor?

10.02.2020 - 00:47 | Son Güncellenme: 09.02.2020 - 22:21

Ali Koç ve Mustafa Cengiz ortak yayına çıkacak mı? Galatasaray ve Fenerbahçe’nin iki başkanının ortak yayında buluşması ve gündeme dair konuşması bekleniyor. Taraftarlar şimdiden ‘Cengiz ve Koç ortak yayın hangi kanalda olacak, moderatörü kim olacak?’ araştırmaları yapmaya başladı. Taraflardan ise konuyla ilgili açıklamalar geldi. İşte detaylar…

Ali Koç ve Mustafa Cengiz ortak yayında mı buluşuyor?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den ortak yayın açıklaması geldi. Taraftarlar ise, ‘Cengiz ve Koç ortak program hangi kanalda, spiker kim?’ araştırmalarına başladı. Koç ve Cengiz, konuyla ilgili açıklamalarda da bulunmuştu. Tüm detaylar haberimizde…

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce açıklamalarda bulunmuş, Galatasaray ve Trabzonspor başkanlarını ortak yayına davet etmişti. Koç'un bu sözlerinin üstüne Mustafa Cengiz, Ahmet Ağaoğlu ve Ali Koç ortak yayında buluşacak mı sorusu gündemin ana maddesi oldu.

Ali Koç'tan ortak yayın daveti!

Ali Koç, Mustafa Cengiz ve Ahmet Ağaoğlu'na da tarihi bir çağrıda bulunarak, "Sizlerin de belirleyeceği bir platformda bir canlı yayına çıkalım, eldivenlerimizi çıkartalım, şeffaf olalım. Canlı yayına çıkalım ve herkes bizi dinlesin, anlatalım. Bu konuda bir cevap bekliyorum" dedi. 

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise Süper Lig'in 21. haftasında 0-3 kazandıkları maçın ardından Ali Koç'un bu açıklamalarına cevap verdi ve 'Konuşmaya hazırım' dedi.

Mustaf Cengiz, ''Ben her yerde TV programına çıkmaya hazırım. Bazı başkanlar, televizyona çıkmayı çok seviyor. Neredeyse haber bültenlerini de sunacaklar. Dikkat edin elinizden mesleğinizi almasınlar'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler