Ali Koç yeni teknik direktör mesajını verdi

Orhan Gülek
09.06.2021 - 18:22 | Son Güncellenme: 09.06.2021 - 18:33

Yeni sezonda teknik direktörlük koltuğunda Emre Belözoğlu'nu düşünmeyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yeni hocanın sinyallerini verdi.

Ali Koç yeni teknik direktör mesajını verdi

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ekonomi basını ile buluşmasında teknik direktör arayışları ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. 

"Nereden biliyorsun olmadığını?"

Ajansspor yazarı ve Radyospor programcısı Ceyhun Kuburlu’nun, “Şu an 3 büyük kulüpte teknik direktör yok? Yerli mi yabancı mı?” sorusuna Başkan Koç "Nereden biliyorsun olmadığını?" diye sinyal vererek başladığı yanıtta, “ Haklılar merak etmekte. 3 tane alternatif var önümüzde. Tercihim 2. İkinci neydi? Çok iyi bir ikinci bir yabancı hocayla, yabancı hocanın adaptasyonunu hızlandıracak. Emre Belözoğlu gibinin altında çalışması buna mukabil Emre'nin de deneyim ve tecrübe kazanmasıydı. Emre çok sıcak bakmıyor demiştim. Zaten nitekim o günde bana göre sunduğu haklı sebeplerden dolayı biz artık yabancı hocaya gideceğiz.” ifadelerini kullandı.

Listede Marcelo Bielsa ve Alman Ralf Ragnic var

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ikinci alternatif tercihi üst düzey bir teknik adam ve teknik ekibinde ona yardımcı olabilecek yerli bir isim olması. Emre Belözoğlu bunu kabul etmeyip ayrılsa da yeni hocanın teknik ekibinde yerli bir isim yer alacak. Sarı lacivertlilerin kariyerli bir teknik adam listesinde Leeds United ile sözleşmesi biten Marcelo Bielsa ve Alman Ralf Ragnic gibi hocalar bulunuyor.

Genç ve hırslı bir teknik adam olacak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bu hocaları takımın başına getirmek için şartları zorlayacak. Üst düzey olmaması halinde genç ve hırslı bir teknik adam ile anlaşma zemini aranacak. Bu konuda da listesinin ilk sıralarında Paulo Fonseca, Roger Schmidt , Marco Silva ve Paulo Sousa bulunuyor. Bu isimlerden görüşme halinde olunan Fonseca’nın en yakın teknik direktör olduğu edinilen bilgiler arasında. 

Senin için hazırladığımız haberler