Ali Koç'tan flaş karar! Otobüsle dönecekler...

10.12.2018 - 00:43 | Son Güncellenme: 10.12.2018 - 05:13

Akhisarspor’a 3-0’lık skorla kaybeden Fenerbahçe’de başkan Ali Koç’tan flaş karar.

beIN Sports’un haberine göre maçın ardından soyunma odasının yolunu tutan Koç, takıma İstanbul’a otobüsle döneceklerini iletti.

Aynı zamanda takımın yarınki izni de iptal oldu.

Ali Koç soyunma odasında yarım saat futbolcular ve teknik heyetle görüştü.

Fenerbahçe otobüsünün özellikleri!

İstanbul'a otobüsle dönecek olan sarı-lacivertlilerin takım otobüsünde yok yok! Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Fenerbahçe'ye yeni otobüsünü teslim eden Gürsel Turizm, futbolcuların rahatı için her şeyi düşündü. Uzun yolun en konforlu aracı olmasıyla dikkat çeken takım otobüsünde ses sisteminden sinema sistemine, özel tuvaletlerden, güvenlik duvarına kadar her şey mevcut. Manisa'dan İstanbul'a gelecek olan futbolcular, konforlu bir karayolu seyahati gerçekleştirmiş olacak. Özellikle futbolcuların yolda yorulmamaları için özel tasarlanan koltuk araları, uçaklardan daha konforlu olmasıyla da dikkat çekiyor. 

Fenerbahçe kafilesi Can Bartu Tesisleri'ne giriş yaptı

Akhisar deplasmanından 3-0 mağlup ayrılmasının ardından otobüs ile İstanbul'a dönen Fenerbahçe kafilesi Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne saat 02:10'da giriş yaptı. Az sayıda Fenerbahçe taraftarı Comolli'yi istifaya davet edip, Ersun Yanal lehine tezahüratta bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler