Ali Koç'tan forvet transferi sözleri: "Muriç ve Boupenza..."

31.07.2021 - 14:26 | Son Güncellenme: 31.07.2021 - 15:19

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, forvet transferi konusunda konuştu. Vedat Muriç ve Aaron Boupendza ile anlaştılar mı? İşte yanıtı...

Ali Koç'tan forvet transferi sözleri: "Muriç ve Boupenza..."

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Aaron Boupendza ve Vedat Muriç transferleriyle ilgili konuştu. Boupendza ve Muriç ile anlaşacaklar mı? Detaylar ve gelişmeler haberde...

Boupendza ve Vedat Muriç gündemde mi?

Yüksek Divan Kurulu'nda konuşma yapan sarı-lacivertlilerin 1 numaralı ismi, Hatayspor'da gol kralı olan Boupendza ve Lazio'da oynayan Vedat Muriç'in transfer olacağı iddialarını yalanladı. 

"Boupendza ile 1 kere görüşmedik"

Koç, "Bilinçli olarak beklemedeyiz. Menajerler, bazı gazeteciler var işin içerisinde. Boupendza için 1 kere görüşmedik. Sorsanız eli kulağınızda" diye konuştu. 

"Muriç gündemimizde yok"

Lazio'da teknik direktör Maurizio Sarri tarafından kadroda düşünülmeyen ve Fenerbahçe ile anılan Vedat Muriç hakkında ise Ali Koç şu açıklamayı yaptı:

"Vedat'ı severiz, Vedat da bizi sever. Vedat Muriç tatile geldi, Fenerbahçe'ye transfer olacak dendi. Muriç gündemimizde yok. Lazio'da ve yeni hocasıyla takımında mutlu" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler