Ali Koç'tan karşı hamle! Altayapı...

10.05.2018 - 08:55 | Son Güncellenme: 10.05.2018 - 08:58

Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçeli İş Adamları Derneği'nde sürpriz bir tepkiyle karşılaştı. Bu arada başkan adayı Ali Koç'un Siyah Çoraplılar Futbol Akademisi projesine karşı hamlesi de belli oldu.

Daha önce Ali Koç’u ağırlayan Fenerbahçeli İş Adamları Derneği (FBIAD) önceki akşam da Asbaşkan Şekip Mosturoğlu’nu konuk etti… özellikle genç işadamlarından kurulu olan dernek yöneticileri Mosturoğlu’nun sürekli olarak 3 Temmuz süreci ve Yargıtay konularından bahsetmesi üzerine, ''Galatasaray, Aziz bey zamanında 10’uncu şampiyonluğa gidiyor… 20 yılda 10 Galatasaray şampiyonluğu yetmedi mi?” diye çıkıştı.

Diğer üyeler arkadaşlarını sakinleştirirken Mosturoğlu çıkışı duymamazlıktan geldi. 2007-08 sezonundaki Şampiyonlar Ligi’nde yarı final oynayan takımı en kısa sürede yeniden hayata döndürecekleri sözünü verdi.

ALİ KOÇ’TAN AZİZ YILDIRIM’IN ALT YAPI HAMLESİNE CEVAP!

Şekip Mosturoğlu’nun FBİAD’a konuk olduğu saatlerde Ali Koç ise "Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği”nin üyeleri ile yemekte bir araya geldi. Kongrede 110 üyesi olan derneğin yönetimine önemli profesörlerinde katılması dikkat çekti. Toplantıda, Şekip Mosturoğlu ve Müjdat Yetkiner tarafından açıklanan “Siyah Çoraplılar Futbol Akademisi” gündeme geldi. Ali Koç bu konunun gündeme gelmesi üzerine “dünya üzerinde alt yapısı en iyi kulüp hangisi?” diye sordu. Barcelona cevabı alınca, “biz en iyileri, en iyi hale getirenlerle çalışacağız” cevabını verdi. Bu da akıllara Ali Koç’un yıllarca La Masia’yı yöneten Ramon Alexanco ile anlaştığı iddialarını gündeme getirdi.

Kaynak: Fotospor

Senin için hazırladığımız haberler