Ali Koç'tan taraftarı heyecanlandıracak hamle!

04.02.2018 - 09:24 | Son Güncellenme: 04.02.2018 - 09:24

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç'un sarı lacivertli takımın basketbol takımı için dünya çapında bir sponsorla anlaştığı iddia edildi.

Aykut Kocaman ve yönetim taraftarı her fırsatta tribüne davet ediyor... ama camianın aklı fikri Haziran başında yapılacak seçime kilitlenmiş durumda. Konuşulan Aziz Yıldırım’ın seçilememesi durumunda Doğuş grubunun basketbol takımından olan sponsorluğundan çekeceği. Nedeni ise Ali Koç’un, Avrupa şampiyonu olan basketbol takımı için dünya çapında bir sponsorla anlaştığının yüksek sesle konuşulmaya başlanması.

Aynı şekilde daha önceki yıllarda olduğu gibi kadın voleybol takımına sponsor olmaya hazırlanan Acıbadem’in de Aziz Yıldırım’ın göreve devam etmemesi durumunda sponsor olmayacağı. Bunun en önemli nedeni ise Ali Koç’un Mehmet Ali Aydınlar aleyhine açıkladığı fikrinin arkasında durması gösterildi.

Bu arada Ali Koç’un, Fenerbahçe kadın basketbol takımının yanı sıra; voleybol erkek ve kadın, boks, kürek, masa tenisi ve yüzme şubeleri için sponsorlarla anlaştığı bildirildi. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler