Ali Koç'tan transfer açıklaması: "2 veya 3 transfer..."

19.07.2019 - 00:20 | Son Güncellenme: 19.07.2019 - 00:20

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, forma tanıtımında konuştu. Ali Koç'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"2020-21 sezonu forması hazır"

Tüm sponsorlarımıza, basın mensuplarına ve misafirlere hoş geldiniz diyorum. 4-5 sene sonra ilk kez forma tanıtımı yapıyoruz. Adidas ile yıllardır çalışıyoruz. Bizim iş ortağımız oldu. Eskiden her şeyi daha rahat ve esnek yapıyorduk, şimdi bazı sınırlandırmalar var. 2020-2021 sezonu formalarını dizayn ettik ama buna mukabil bazı düşünceler değiştirdik. Çubukluya bambaşka bir anlam verdik. İlk defa radikal bir dizayn verdik. Sarı ve koyu formamızı da hep birlikte dizayn ettik. Başarılarımız arttıkça inşallah satışlar da artar

Dünya Fenerbahçeliler günü mesajı...

Geçen sene enteresan bir yıldı. 2019-2020 sezonu formaları 260, Adidas mağazında 70 binle rekor kırdık. WinWin programıyla 130 bin formanın parasını aldık. 365 bin adet forma sattık geçen sezon. İyi ama yeteri değil. Yarın Fenerbahçeliler için özel bir gün. Fenerbahçe'yi fedakarlıkla, aidiyet duygusuyla destekleyen bir kitleye sahibiz. Gücümüz buradan geliyor. Dünya Fenerbahçeliler gününü kutluyorum.

Fenerbahçe transfer yapacak mı?

Futbol özelinde sıkıntılı bir yılı geride bıraktık. Bunu sadece yönetimsel hatalarla anlamak mümkün değil. Artık bu geride kaldı. Bu sene çok farklı olacak. Yeni sezon planlamamızın çoğunluğunu tamamladık. 2 veya 3 transferimiz kaldı.

Yeni transferlere hoş geldin mesajı

Garry'e, Max'e ve bizi çok uğraştıran Vedat'a hoş geldiniz diliyorum. (Gülerek)

Eski kaptanımız, yeni kaptanımız, yuvasına dönen Emre Belözoğlu da hoş geldi. Allahyar'ı unutmadım. İsmini zikrederken dikkatli olmak lazım. (Gülerek) Eminim hiçbir stadyumda küfür yemeyecek, bunu size garanti edebilirim. (Gülerek) Allah yar ve yardımcımız olsun.

Senin için hazırladığımız haberler