Ali Koç'tan transfer açıklaması: "FFP çerçevesinde..."

28.01.2019 - 22:51 | Son Güncellenme: 29.01.2019 - 01:51

Ali Koç'tan transfer açıklaması: "FFP çerçevesinde..."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan flaş açıklamalar...Spor Toto Süper Lig'de heyecan fırtınası devam etti. Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında, Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup etti.. Mücadelenin ardınan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu. Ali Koç, Fenerbahçe-Malatyaspor maçının ardından neler söyledi? 

Ali Koç'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: 

Fenerbahçe çok önemli bir 3 puan aldı. Buna şansızlık mı dersiniz ne derseniz deyin. Bu gece şansılığımızı kırdığımız için mutluyuz. İçinde bulunduğumuz konumda sevinilecek bir şey yok. Seri galibiyetler alacağımıza inanıyorum. Bugün eleştiriliyoruz. Yakışıksız ifadelere mağdur kalıyoruz. Eleştirilere açığız. FB TV bile kendimizi eleştirebiliyoruz. Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ederim. Tüm sezon için onlara teşekkür ederim. Her zaman onlar yanımızda. En çok onlara üzülüyorum.

Sevgide saygıda kusur etmemek için çalıştık. Zaman zaman bu zafiyet olarak görüldü. Bu tavrımız çok farklı yerlere çekildi ve farklı algılandı. Sevgi saygı konusunda örnek olamaya çalıştık. Biz bu yola çıktığımız zaman her tehlikeyi göğüslemek için çıktık. Yolumuzda değişme yok. Fakat zaman zaman da tepki göstereceğiz. Ben sonuna kadar buradayım. Camia benim yanımda olduğu müddetçe her şeyi göğüslemeye hazırım. Üzerimize haddin fazla eleştiriler yapılıyor. Yüksek Divan Kurulu'nda bazı konulara da değineceğim. Hakkımızla kazandığımızı düşünüyorum. Yayıncı kuruluştan ricam 3.5 dakikalık özetleri verirken daha itinalı davranmaları gerekiyor.

Galatasaray - Fenerbahçe maçından sonra haftalarca konuşulan pozisyonlar vardı. Taç atışı mevzusu çok konuşuldu. Geçen hafta Skretel in kafasına gelen pozisyon verilmedi. Bugün ne verilir bilmiyorum.

Bugün iki transferimiz sahadaydı. İkisinden de memnunuz. Özellikle Sadık'tan. Devre arası transferler son ana kadar devam ediyor. FFP çerçevesinde açıklarımızı kapatacağız. Sadık gibi Moses gibi arkadaşları kazandıracağız.

Senin için hazırladığımız haberler