Ali Koç'un açıkladığı 6 milyon Euro'luk teklif ona gelmiş
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
İspanya Ligi takımlarından Atletico Madrid'in, Fenerbahçe forması giyen kaleci Berke Özer'e 6 milyon Euro'luk bir transfer teklifi yaptığı iddia edildi. İşte detaylar.

Son 5 Haber
- Haberin Kaynağı:
- Sabah
AJANSSPOR HABER
Fenerbahçe Başkanı Ali koç'un basın toplantısında futbolcu satışından Altay Bayındır, Ozan Tufan, Attila Szalai hariç 15 milyon Euro'luk satış yapacaklarını belirterek bir oyuncularına 6 milyon Euro'luk teklif geldiğini açıklamıştı.

6 milyon Euro önerilen oyuncunun kaleci Berke Özer olduğu ortaya çıktı.
Sabah gazetesinin haberine göre Fenerbahçe'nin Altınordu'dan transfer ettiği ve iki sezondur Belçika ekibi Westerlo'da karaladığı 21 yaşındaki kaleciye Atletico Madrid 6 milyon Euro teklif etti.
Sarı lacivertliler ise henüz transfere onay vermiş değil. Euro 2020 için A Mille Takım'da bulunan Altay Bayındır ile ilgilenen kulüplerin olması nedeniyle Berke Özer'e verilen teklif bekletiliyor.

İtalya'dan Milan ve Juventus'la adı anılan Altay Bayındır satılırsa, Berke Özer birinci kaleci olarak takımda tutulacak ve kendisiyle yeni sözleşme yapılacak.
Westerlo'da geçen sezon 23 lig maçında forma giyen Berke, 25 gol yedi. 8 karşılaşmada kalesini gole kapadı.





