Ali Koç'un o açıklamasının sırrı belli oldu!

18.05.2018 - 09:57 | Son Güncellenme: 18.05.2018 - 10:06

Ali Koç’un gelişi ile F.Bahçe’de çok büyük yenilikler meydana gelecek…

Bunların başında FBTV, F.Bahçe’nin sosyal medya hesapları ve kulüp içinde uzun süredir görev yapan bazı isimlerin işlerine son verecek. Koç özellikle defalarca Güney Amerika’ya giden fakat tek bir oyuncu bile transfer ettiremeyen Kemalettin Şentürk, Müjdat Yetkiner ve Saffet Akbaş’tan oluşan scout ekibinin kulüple ilişkisini kesecek.

Koç ayrıca FBTV’de yorumculuk yapan başta Alaattin Metin olmak üzere pek çok ismin kontratlarını feshedecek. FBTV, F.Bahçe dergisi, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarını yöneten pek çok isimle yolları ayıracak.

F.Bahçe Futbol AŞ yeniden yapılanacak. CEO olarak atanacak isim önemli kararlarda başkan kadar yetkili olacak. F.Bahçe Kart, F.Bahçe Turizm, Fenerium, Spor Okulları, Topuk Yaylası, Fenercell, FenerNet, Radyo F.Bahçe ve F.Bahçe Koleji elden geçirilecek. Asıl atılım ise Koç Üniversitesi’nden alınacak destekle F.Bahçe Üniversitesi için yapılacak.

ALİ KOÇ’UN ARAŞTIRMASI AZİZ YILDIRIM’A YARI YARIYA FARK…

Katıldığı iftar yemeğinde; ’'Seçimi kazanan, büyük bir fark ile kazanacak. Bu iki taraf için de geçerli'' diyen Ali Koç’un güvencesi belli oldu… dernek üyeleri arasında bire bir görüşmeler sonucunda yaptırdığı araştırma sonunda kendisine 13-14 bin aralığında bir oy çıkacağını hesapladı. Koç’a sunulan araştırmada Vefa Küçük gibi sandığa 20-22 bin civarında üyenin gideceği belirtildi. 20 bin oy atılırsa Koç’un alacağı oyun 13 bin civarında olacağı, 22 bin oy kullanılırsa alınacak oyun 15 bini bulacağı iddia edildi.

Fotospor

Senin için hazırladığımız haberler