Ali Şansalan'a sert tepki: Hakem bize çok kötü konuştu!

14.02.2022 - 22:20 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 22:29

25. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor ile Beşiktaş 1-1 berabere kalırken maçın ardından Samet Akaydın ve Yunus Akgün hakem Ali Şansalan'a tepki gösterdi

Ali Şansalan'a sert tepki: Hakem bize çok kötü konuştu!

Adana Demirspor ile Beşiktaş arasındaki maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın golünü 31. dakikada Alex Teixeira kaydetti. Adana Demirspor'un golü 90+2. dakikada Samet Akaydın'dan geldi. Beraberlik golü sonrası baskısını artıran ev sahibi takım ikinci golü buldu ancak Samet Akaydın'ın 90+5'teki golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Hakem bizimle düzgün konuşmuyor

Maçın ardından Adana Demirsporlu futbolcular hakem Ali Şansalan'a tepki gösterdi. Yunus Akgün: Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Kazanmak istedik ama olmadı. Sahada top oynamk istiyoruz. Bize sahada engel oluyorlar. Hakem bizimle düzgün konuşmuyor. Kazanacağımız bir maçtı. Bizde hafta içi 120 dakika oynadık onlarda oynadı. Her dakika yere yatıyorlar. Beşiktaş 2 kere geldi 1 tane gol attı. Olmayınca olmuyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Adana'da Beşiktaş için ilklerin gecesi
Habere Git

Hakemin bize karşı üslubu çok kötüydü

Samet Akaydın "Galibiyeti hak ettik. Biz futbol oynamak istiyoruz sahada. Yere yatmıyoruz. Zaman geçirmiyoruz. Hakemle diyaloga giremiyorsun. Bize karşı üslubu çok kötüydü. Böyle olmaz!" ifadelerini kullandı.
 

Ali Koç, Ali Şansalan için 'Ali Maçalan' demişti...

Ali Şansalan ligin ilk yarısında Trabzonspor'un 3-1 kazandığı Fenerbahçe maçından sonra sarı lacivertlilerin büyük tepkisini çekmiş ve MHK tarafından cezalandırılmıştı.  Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ali Şansalan için "Ali Maçalan" ifadesini kullanmıştı.  Ali koç şunları söylemişti: "Bir hakem mimiklerinden tuttuğu tarafı ele verir mi yahu? Bu noktaya geldi bu iş. Bizim oyuncularımıza olan kızgın agresif tepkileriyle Trabzonsporlu oyunculara daha anlayışlı olan tavrı net belli. Dolayısıyla burada bir sıkıntı var."

Senin için hazırladığımız haberler