Alman basını, Ralf Rangnick iddialarına cevap verdi

18.06.2021 - 17:25 | Son Güncellenme: 18.06.2021 - 17:33

Galatasaray'da başkan adayı İbrahim Özdemir, teknik direktör Ralf Rangnick ile anlaşıldığını açıklamıştı. Alman basınında Ragnick ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Alman basını, Ralf Rangnick iddialarına cevap verdi

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Kulübü'nde başkan adaylarından İbrahim Özdemir,  Alman teknik direktör Ralf Rangnick ile prensip anlaşmasına vardıklarını, seçilmeleri halinde göreve getireceklerini söylemişti. 

'Takımın teknik direktörsüz bırakılması düşünülemez'

Özdemir, ''Önümüzde ön eleme maçları dururken, takımın teknik direktörsüz bırakılması düşünülemez. Galatasaray’ın yönetim, teknik direktör ve oyuncular açısından alternatifleri zengindir. Seçimi kazanmamız halinde Galatasaray Teknik Direktörlüğü görevi için Alman teknik adam Ralf Rangnick ile ön görüşme yapılmış ve prensipte mutabakat sağlanmıştır'' şeklinde konuşmuştu.

“Fatih Terim olmazsa Ralf Rangnick” Başkan adayı açıkladı
 

''Ralf Rangnick Galatasaray'ın antrenörü olmayacak''

Öte yandan, Alman basınından Ralf Ragnick hakkında bir iddia ortaya atıldı. Bild Muhabiri Tobi Altschäffl, Twitter hesabından Türkçe olarak yaptığı paylaşımda ''Ralf Rangnick hakkındaki söylentilere gelince: Galatasaray'ın antrenörü OLMAYACAK" ifadelerine yer verdi. 

Ralf Rangnick kimdir?

26 Haziran 1958'de Almanya'da dünyaya gelen Ralf Rangnick, RB Leipzig, Schalke, Hoffenheim gibi kulüplerde teknik direktörlük yaptı. 62 yaşındaki teknik adam, sahada 4-4-2 taktiğini benimsiyor. Özellikle kulüplerde uzun vadeli çalışarak kendi modelini oturtması ile biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler