Alparslan Erdem: "Galibiyeti net bir şekilde kaçırdık"

26.12.2020 - 18:23 | Son Güncellenme: 26.12.2020 - 18:23

Son dakika spor haberleri... Fatih Karagümrük'ün defans mevkisinde oynayan Fatih Kuruçuk ve Alparslan Erdem, Süper Lig'in 14. haftasında Göztepe'ye 1-1 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 14. hafta açılış maçında Fatih Karagümrük, deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Fatih Karagümrüklü futbolcu, Fatih Kuruçuk ve Alparslan Erdem açıklamalarda bulundu. 

Fatih Kuruçuk yaptığı açıklamada "Maça kötü başladık takım halinde, golü de erken yedik. Sonrasında hakim olduk ve 3 puan alabilirdik. Berabere kaldığımız için üzgünüz ama ikinci yarı oynanan oyundan memnunuz. Eski takımıma karşı oynadım, özel bir maçtı benim için." değerlendirmesinde bulundu.

Fatih Karagümrük'ün 32 yaşındaki futbolcusu Alparslan Erdem ise "Özellikle taraftarın olmadığı bir dönemde iç saha dış saha fark etmiyor. İç sahada da farklı stadyumlarda oynuyoruz. Etkili bir oyun oynuyoruz. İzleyenler için müthiş keyifli bir maç olmuştur. Biz galibiyeti net bir şekilde kaçırdık." ifadelerini kullandı.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler