Aydın Büyükşehir Belediyespor, Alper Hamurcu ile anlaşma sağladı

Ali Bozkurt
14.05.2022 - 00:08 | Son Güncellenme: 14.05.2022 - 00:12

Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Aydın Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Kupası’nda yarı final oynama performansı gösteren Alper Hamurcu ile 3 senelik anlaşma imzaladı.

Aydın Büyükşehir Belediyespor, Alper Hamurcu ile anlaşma sağladı

AJANSSPOR HABER

Aydın Büyükşehir Belediyespor ile CEV Challenge Kupası’nda yarı final oynama performansı gösteren Alper Hamurcu ile iki yıllık sözleşme imzaladı. 2022-2023 sezonu için sözleşmesini bulunan baş antrenör bu sözleşme ile 3 yıl daha Aydın Büyükşehir Belediyespor ile devam edecek.

İmza Töreninde Alper Hamurcu, “3 sene daha Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı antrenörlüğünü üstleniyor olacağım için ne kadar mutlu olduğumu belirtmek isterim. Geldiğim günden itibaren hem değerli yöneticilerimizin, hem belediye emekçilerimizin hem de güzel Aydın taraftarının desteğini hissetmiş olmak aldığım bu karardaki en büyük etkenlerden oldu. Bu sebeple emeği geçen ve bizlere güvenen herkese canı gönülden teşekkür ederim.” dedi.

Yeni sezon hakkında konuşan Alper Hamurcu, “Geçmiş senelerde olduğu gibi önümüzde ki senelerde de; hangi şartlar altında olursak olalım kulübümüzü taşıyabildiğimiz kadar üst sıralara taşımak ve yapabildiğimiz ölçüde her kulvarda en iyi şekilde temsil etmek en büyük önceliğimiz olacaktır. Bu öncelikleri göz önünde bulundurarak yeni sezon yapılanmamızı en kısa sürede tamamlayıp çalışmalarımıza başlayacağız” ifadelerini kullandı.

“Hocamıza güveniyoruz”


Alper Hamurcu ile sözleşmenin uzatılması hakkında açıklamada bulunan Başkan Çerçioğlu, “Hocamıza güveniyoruz, kendisiyle çalışmaya devam edeceğim için çok mutluyuz. Alper Hocamızla birlikte önümüzdeki sezonlarda yine hedefleri olan bir takım ortaya çıkartacağız. Hocamıza başarılar diliyoruz” dedi.Alper Hamurcu bu sezon Kadınlar Voleybol Balkan Kupası’nda şampiyon oldu ve CEV Challenge Kupası’nda üçüncülük başarısı elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler