Altay, Arao ve Mert Hakan, Adana Demirspor Beraberliği Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
02.02.2023 - 22:51 | Son Güncellenme: 02.02.2023 - 23:04

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Altay Bayındır, Arao ve Mert Hakan, maç sonu konuştu.

Altay, Arao ve Mert Hakan, Adana Demirspor Beraberliği Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. İkinci sırada yer alan Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'de Altay Bayındır, Arao ve Mert Hakan açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmada Belhanda'nın penaltısını kurtararak maça damga vuran Altay Bayındır, hakem Ali Palabıyık'ın kararlarını eleştirdi. Altay Bayındır, maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Bu emeğin karşılığını almamız gerekiyor"

"Buradan üzgün ayrılıyoruz. Buraya kazanmak için gelmiştik. Pozisyonların incelenmesi gerekiyor. Samet'in bir pozisyonu var, Batahuayi, Valnecia ve Zajc'ın poızisyonu var. Bu emeğin karşılığını almamız gerekiyor. Kameralar var. Pozisyonlara nasıl bakılıyor anlamadım.

İlgini Çekebilir
Dilmen: "2011'den beri Fener'i yediler yediler doymadılar!"
Habere Git

"Pozisyonlar da incelenmeli"

Top sektikten sonra topa çıktım. Topa değmek için zıpladım. Topa vurmak için zıpladı ve hafifçe elime vurdu. Penaltı oldu ama çok o konulara girmek istemiyorum. Pozisyonlar da incelenmeli. Özellikle Enner'e net bir müdahale var. Daha çok maçımız var önümüzde. Kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz. Bugün biraz üzgünüz kararlar için de."

Arao: "Herkes gördü"

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Arao ise "Çekişmeli bir maç oldu. Onlar önde fazla oyuncu bırakıp kontra atak yapmak istiyolar. Hakem hakkında yorum yapmak istemiyorum herkes gördü. Şimdi önümüzde 3 puan almamız gereken bir maç var." dedi.

Mert Hakan Yandaş ise maç sonu kendilerine verilmeyen penaltı pozisyonlarına itiraz etti. Yandaş, şu ifadeleri kullandı:

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus kırmızı kart gördü
Habere Git

Mert Hakan Yandaş: "Canımız yanıyor"

"İnanılmaz tempolu bir maç oldu. İki takım adına da git gel oldu. Maçın önüne geçen VAR ve orta hakem vardı. Konuşmak istemiyoruz ama canımız yanıyor. Benim pozisyon bu sene böyle kural gelmişi, öyle dediler. Batshuayi, Valencia'nın yüzde yüz penaltısı var. Samet'in pozisyonu var. Son dakika düdüğü ağzına götürdü çalmadı. İlginç şeyler oluyor. Birileri çıkıp konuştu bir sürü şey değişti. Ama hiçbir şey bitmedi. Takım olarak buradan dönmesini biliriz. Elimizden geleni yapacağız. Camiamız birlik olsun.

Senin için hazırladığımız haberler